Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλική ήττα για Γιαννιτσά

Με 2-0 ηττήθηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Έδεσσας. Με 2-0 ηττήθηκε η Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Έδεσσας.

Με 2-0 ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης η ομάδα της Πέλλας στην Έδεσσα στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της.

Σαφώς πιο έτοιμη η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών να δημιουργεί κάποιες καλές στιγμές και να δυσκολεύει με την άμυνα της τους αντιπάλους της. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρξαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες από την πλευρά της ομάδας του Απόλλωνα και η Αναγέννηση έψαξε σε κάποιες φάσεις το γκολ και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 8ο λεπτά με κεφαλιά του Παλάσκα έπειτα από κόρνερ του Φρανκ.

Το σουτ στο δοκάρι του Μπάρκογλου ήταν η καλύτερη στιγμή για τον Απόλλωνα που έφτασε στο γκολ στο 52ο λεπτό μετά από προσπάθεια του Τσιλιγκίρη και ωραίο τελείωμα με σουτ του Φαρινόλα.

Το 2-0 έγινε στο 85ο λεπτό με σουτ του Πετρόπουλου, ενώ ο Βασιλείου με σουτ έξω από την περιοχή είχε την ευκαιρία να μειώσει για την Αναγέννηση, αλλά το σουτ του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ξεκίνησε με τους Κραβαρίτη, Τσιάμη, Ντιοπ, Παλάσκα, Κουρούπη, Ιβανίδη, Ματίας, Γκάμπριελ, Φρανκ, Σίλβα, Χαρμάνα.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

8’ κεφαλιά του Παλάσκα από κόρνερ του Φρανκ, αλλά απέκρουσε ο Τζόρβας

15’ σουτ στο δοκάρι από τον Μπάρκογλου

52’ προσπάθεια Τσιλιγκίρη και άνοιγμα στον Φαρινόλα που με σουτ έκανε το 1-0

85’ ο Πετρόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραογλανίδη για το τελικό 2-0

86’ σουτ του Βασιλείου έξω από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κραβαρίτης (74’ Καραογλανίδης), Τσιάμης (46’ Χατζόγλου), Ντιοπ, Παλάσκας (59’ Γκαρακλίδης), Κουρούπης (63’ Σαμαρόπουλος), Ιβανίδης (66’ Μοσχάκης), Ματίας (46’ Σιδηρόπουλος), Γκάμπριελ (60’ Κυριακίδης), Φρανκ, Σίλβα (46' Κατσαρός, 86' Αμερικάνος), Χαρμάνας (56’ Βασιλείου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Βέρτζος, Ζουέλα, Τσεμπερίδης, Αλβάρεζ, Μίνγκας, Γκουέλα, Μπάρκογλου, Πετρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τσοκάνης, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Ντούνης

Last modified onΤρίτη, 30 Ιούλιος 2013 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep