Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιάστηκαν στα χέρια

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Λάκης Καραογλανίδης. Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Λάκης Καραογλανίδης.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης και ο Αντιδήμαρχος των Γιαννιτσών πιάστηκαν στα χέρια!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά το χθεσινό (29/7) δημοτικό συμβούλιο στα Γιαννιτσά, το οποίο διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τετάρτη (31/7). Ο πρόεδρος της Αναγέννησης, Λάκης Καραογλανίδης, έδωσε το παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με παράγοντες της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της οικονομικής στήριξης του Δήμου στο σύλλογο.

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη από την αρχή, αλλά ο έλεγχος άρχισε να χάνεται, όταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέφανος Τοπάλογλου, άσκησε κριτική λέγοντας πως αν οι παράγοντες της ομάδας δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά, τότε να αποχωρήσουν. Αυτό είχε ως συνέπεια να ξεκινήσει λεκτική αντιπαράθεση του Χρήστου Καραογλανίδη, γενικού αρχηγού της ομάδας της Πέλλας, με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε στα ύποπτα παιχνίδια, που είχαν απασχολήσει την UEFA και ενέπλεκαν τους παραπάνω παράγοντες.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη μη τήρηση των υποσχέσεων από πλευράς δημοτικής αρχής όξυνε την κατάσταση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να πιαστούν στα χέρια. Επενέβη η αστυνομία, ωστόσο, καμία πλευρά δεν είχε διάθεση για να υποβάλει μηνύσεις.

Last modified onΤρίτη, 30 Ιούλιος 2013 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep