Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Υπέγραψε και ο Ντιόπ

Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός.

Ένας ακόμα ξένος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο λόγος για τον Μουχάμεντ Μπιλάλ Ντιόπ, τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ, ο οποίος έψει ύψος 1.90 και έπαιξε και στο φιλικό με τον Απόλλωνα. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Πέλλας έχει εντάξει στο δυναμικό της και τον 23χρονο αριστερό μπακ Θεόφιλο Κουρούπη, τον 23χρονο αμυντικό μέσο Δαυΐδ Ιβανίδη, τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Μοσχάκη, τον 21 ετών Κροάτη επιθετικό Ματίγια Γιανκούλιτσα, τον 20χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ Γκάμπριελ Νέβες, τον 22χρονο Πορτογάλο χαφ Νομπρέγκα Ντα Σίλβα, τον 22χρονο Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό Φρανκ Μπαργκά, τον 19χρονο ομογενή επιθετικό Βασίλη Βασιλείου, ενώ λογικά την Πέμπτη (1/8) θα αποκτηθεί ο 26χρονος μέσος Λυμπέρης Στεργίδης.
Παράλληλα, ο 26χρονος αμυντικός Γιώργος Γιόγιος αποτέλεσε παρελθόν, όπως και ο 21 ετών επιθετικός Γιώργος Καραδήμος. Ο Κατσαρός που δοκιμαζόταν αποχώρησε, ενώ οι Χατζηστεφάνου και Λυσίτσας που συμμετείχαν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας θα επιστρέψουν στην Κ19.
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών αναζητά ακόμα έναν επιθετικό (θα προέρχεται από την Ιταλία) και έναν αριστερό οπισθοφύλακα, προκειμένοιυ να κλείσει το ρόστερ.

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιούλιος 2013 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep