Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Θέλω να μείνω»

Ο Τίμος Καβακάς εξέφρασε πρόθεση παραμονής στην ΑΕΛ.

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Φωκικό ο τεχνικός των «βυσσινί» δήλωσε:

«Το σημερινό ματς ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε παιδιά που είχαν μικρή συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα. Δώσαμε ευκαιρία σε παιδιά για να έχουμε πραγματική εικόνα για τις δυνατότητές τους σε συνθήκες αγώνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Βάσει ευκαιριών και εικόνας του παιχνιδιού θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Στόχος είναι να τερματίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς», δήλωσε ο Τίμος Καβακάς στημ εισαγωγή της συνέντευξης Τύπου του αγώνα της Άμφισσας και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Με βάση τα λεγόμενα του κου Πηλαδάκη σε σημερινή συνέντευξη είναι πιθανό ακόμη και το σενάριο της Γ’ Εθνικής. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα σας ενδιέφερε να παραμείνετε στην ομάδα;

«Είναι υποθετικό και δεν μπορώ να απαντήσω. Μετά από το τέλος του πρωταθλήματος όταν θα οριστικοποιηθούν αποφάσεις, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Καλύτερα να υπάρχει δεδομένη κατάσταση πριν πούμε οτιδήποτε. Επιθυμία μου είναι να μείνω, αλλά αυτό θα συνεπάγεται ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Εγώ θέλω να μείνω».

-Ακόμη και στη Γ’ Εθνική;

«Δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή. Αλλά αν υπάρχουν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις μπορεί να μείνω ακόμη και στη Γ’ Εθνική. Δεν ήρθα στην ΑΕΛ για να φύγω. Ήρθα για να μείνω. Αναμένουμε κι εμείς τις εξελίξεις, όπως κι εσείς. Μη νομίζετε ότι ξέρουμε περισσότερα».

-Θεωρείται αποτυχημένη η φετινή χρονιά;

«Στη διάρκεια της σεζόν γεμίσαμε τον κόσμο προσδοκίες, όταν ήμασταν ψηλά στις πρώτες θέσεις και διεκδικούσαμε την άνοδο. Για όλους μας δεν ήταν η καλύτερη χρονιά, αν και προσπαθήσαμε πολύ. Δεν καταλογίζω την παραμικρή ευθύνη στους ποδοσφαιριστές. Έφτασαν στο ταβάνι τους και κάποιοι το ξεπέρασαν. Καλό είναι να μην επαναλάβουμε τα λάθη».

 

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep