Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δικαιολογημένη η πορεία της ΑΕΛ»

Ο Τάκης Παραφέστας μίλησε για την απογοητευτική πορεία της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος άσος των «βυσσινί» φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή αποτυχία της ΑΕΛ να μπει στα μπαράζ ανόδου. Η εξήγηση που έδωσε ο ίδιος ήταν: «Υπάρχει απογοήτευση για τη φετινή πορεία, αλλά νομίζω ότι ήταν δικαιολογημένη. Το καλοκαίρι ξεκίνησε μία ανανέωση, με χαμηλό μπάτζετ και Λαρισαίους παίκτες. Στην πορεία άλλαξαν το σκεπτικό.

Αυτή η αλλαγή σκέψης βάρυνε τους ποδοσφαιριστές και στα κρίσιμα και δυνατά παιχνίδια δεν ήρθαν τα θετικά αποτελέσματα».

Για τη δήλωση Πηλαδάκη, ότι ένα σενάριο είναι να παίξει η ΑΕΛ στη Γ’ Εθνική για να ξεχρεώσει: «Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Ό,τι διαβάζουμε κι εμείς… Για να πάει μία ομάδα καλά πρέπει να έχει δυνατή διοίκηση. Πρέπει να γυρίσει πίσω και να δει την ιστορία της. Πώς προχώρησε… Και με τον κύριο Πηλαδάκη η ΑΕΛ πήρε ένα Κύπελλο και βγήκε στην Ευρώπη. Δεν ξέρω, γιατί άλλαξε το σκεπτικό».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει το τιμόνι της ΑΕΛ είπε: «Το ζητούμενο δεν είναι θα είμαι εγώ προπονητής. Έχει ικανά παιδιά η ΑΕΛ. Το θέμα είναι να λειτουργήσει. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Η ΑΕΛ είναι συνδεδεμένη με τον κόσμο της. Βλέπω έναν προβληματισμό, γιατί είναι πολύ δεμένος μαζί της και την αγαπάει».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάιος 2013 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep