Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Χωρίς Φυντάνη η προπόνηση!

Ο Ηλίας Φυντάνης διαφώνησε με τους διοικούντες τον Βύζαντα σε οργανωτικά ζητήματα και τη Δευτέρα (01/04) δεν πήγε στην προπόνηση.

Σημαντικό βήμα για τη σωτηρία τους έκαναν οι Μεγαρείς την Κυριακή (31/03) με τη νίκη σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά τα προβλήματα δεν λένε να τους εγκαταλείψουν. Συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης είχε συνάντηση με τους διοικούντες και εκεί προέκυψαν διαφωνίες πάνω σε οργανωτικά και οικονομικά θέματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» να μην δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας (01/04).

Την Τρίτη (02/04) έχει προγραμματιστεί ρεπό, οπότε αν έως την Τετάρτη (03/04) δεν ικανοποιηθούν κάποια από τα αιτήματα του Φυντάνη, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Σε ό,τι αφορά στο ματς και πέρα από την απογοήτευση που επικρατεί για τη μικρή προσέλευση οπαδών, μεγάλη ικανοποίηση έφερε η εμφάνιση και δη παικτών όπως οι Θωμάς Βλάχος, Χαρτσιάς και Μπιτσάκος. Ο Φυντάνης μοίρασε συγχαρητήρια και σημείωσε ότι όλοι έδωσαν το μάξιμουμ για να έρθει αυτό το σπουδαίο τρίποντο. Σημειώνεται ότι στα έξι τελευταία ματς οι Μεγαρείς έχουν συγκεντρώσει 10 πόντους, δηλαδή έναν λιγότερο από όσους είχαν μαζέψει σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο!

Πηγή φωτό: evia--halkida.blogspot.gr

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2013 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep