Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Να λυθούν τα προβλήματα»

Ο Ηλίας Φυντάνης τόνισε πως πρέπει να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχει η ομάδα για να προχωρήσει. Ο Ηλίας Φυντάνης τόνισε πως πρέπει να λυθούν όλα τα προβλήματα που έχει η ομάδα για να προχωρήσει.

Ο Ηλίας Φυντάνης ξεκαθάρισε πως ο Βύζας μπορεί να τα καταφέρει, αλλά δεν θα γίνει τίποτε αν δεν βρεθεί λύση στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα στάθηκε ο προπονητής του Βύζαντα, Ηλίας Φυντάνης και τόνισε πως αν δεν βρεθούν λύσεις θα είναι δύσκολη η πορεία στη συνέχεια.

«Σήμερα έπαιζαν δύο ομάδες με διαφορετικό στόχο. Δείξαμε πως θέλαμε περισσότερο το ματς. Με βάση την απόδοσή μας, μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει και αυτή είναι ο Βύζας. Πρόσφατα είχαμε ένα παιχνίδι με τον Εργοτέλη που δείξαμε παρά τις πολλές απουσίες πως μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε αντίπαλο, το ίδιο κάναμε και με τα Ψαχνά. Είναι ένα παιχνίδι που από 2-0 και 3-0 έγινε 1-1.

Το ζητούμενο δεν είναι το αγωνιστικό, εκεί δείχνουμε πως μπορούμε να παλέψουμε. Το θέμα είναι η τοπική κοινωνία και η δημοτική αρχή. Όταν παίζεις μπροστά σε 200 άτομα με τα Ψαχνά είναι κρίμα, ειδικά όταν ξέρεις πως στα Ψαχνά θα είχε 3000 κόσμο παρότι θα έπαιζαν με τον ουραγό Βύζαντα. Να το αναλογιστούν όλοι στα Μέγαρα αυτό και να το δουν τι θα κάνουν στη συνέχεια.

Οι ποδοσφαιριστές ζούνε κάτι που δεν μπορεί να περιγραφεί. Και οργανωτικά και αγωνιστικά υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε».

Η προσπάθεια στην Κρήτη παρά την ήττα από τον Εργοτέλη σας βοήθησε;

«Για τον ψυχολογικό τομέα ήταν σημαντική. Δείχνουμε πως σε κάθε παιχνίδι είμαστε σε εγρήγορση και χτυπάνε όλα τα ματς εντός και εκτός έδρας».

Η νίκη φέρνει σωτηρία;

«Δεν είναι οι νίκες και τα αποτελέσματα το σημαντικό. Στον αγωνιστικό τομέα θα το παλέψουμε. Αυτό που είναι σημαντικό για να σωθεί η ομάδα είναι να λειτουργήσει καλύτερα διοικητικά και οικονομικά».

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2013 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep