Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρελθόν ο Φυντάνης!

Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί παρελθόν από τον Βύζαντα Μεγάρων.

Η διαφωνία του με τα μέλη της διοίκησης μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. Ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης ζήτησε να οργανωθεί η ομάδα σε κάποιους τομείς και, φυσικά, να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, όμως τα αιτήματά του όχι μόνο δεν ικανοποιήθηκαν, αλλά η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων»!

Μάλιστα, η ΠΑΕ υποστήριξε ότι με κατάπληξη παρακολουθούσε τα δημοσιεύματα που αφορούσαν συνάντησή της με τον ίδιο και περίμεναν να τα διαψεύσει, ενώ εμφανίστηκε ενοχλημένη από τα «τελεσίγραφα» που της είχαν επιδοθεί! Το flnews.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο σχετικά και η είδηση της επαφής που έγινε μετά τον αγώνα της Κυριακής (31/03) είναι απόλυτα διασταυρωμένη. Άρα, η επιλογή του Φυντάνη να μην το διαψεύσει αποτέλεσε την αφορμή για τη διοίκηση να αποφασίσει το διαζύγιο και όχι την αιτία… Στην ανακοίνωσή του, μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος, Κώστας Κοσσυβάκης τον κατηγόρησε ότι βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από αυτά της ομάδας και υποστήριξε ότι ο ίδιος απέφευγε οποιαδήποτε επικοινωνία με τη διοίκηση!

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ηλία Φυντάνη. Εδώ και ώρες με κατάπληξη παρακολουθούμε διαρροές στον ηλεκτρονικό Τύπο για δήθεν συζητήσεις που αφορούν οργανωτικά και οικονομικά θέματα μεταξύ ημών και του Κου Φυντάνη καθώς και για "τελεσίγραφα" που μας έχουν επιδοθεί. Όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ωρών σε συνδυασμό με την απουσία οποιασδήποτε διάψευσης των δημοσιευμάτων από τον προπονητή, αλλά και την επιδεικτική προσπάθειά του να αποφύγει οποιαδήποτε επικοινωνία με μέλη της διοίκησης καθιστούν αδύνατη την περαιτέρω συνεργασία μας.

Ευχόμαστε στον πρώην πλέον προπονητή μας κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία και τον ευχαριστούμε για τις όντως σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο. Θα θέλαμε παρόλα αυτά να του υπενθυμίσουμε ότι κανείς δεν μπορεί να βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από αυτά της ομάδας.

Ο Μεγαλομέτοχος

Κωνσταντινος Κοσσυβακης».

Last modified onΤρίτη, 02 Απρίλιος 2013 13:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep