Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δανεικοί από ΠΑΟΚ

Ο Αγγελος Καραντασιάδης και ο Φάνης Τζανδάρης θα αγωνιστούν ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στην Αναγέννηση Επανομής. Ο Αγγελος Καραντασιάδης και ο Φάνης Τζανδάρης θα αγωνιστούν ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στην Αναγέννηση Επανομής.

Η Επανομή πήρε τον Φάνη Τζανδάρη και τον Αγγελο Καραντασιάδη από τον ΠΑΟΚ.

Με την προσθήκη δύο δανεικών ποδοσφαιριστών φαίνεται πως κλείνει το ρόστερ της Αναγέννησης Επανομής. Ο Αγγελος Καραντασιάδης και ο Φάνης Τζανδάρης είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που την τελευταία στιγμή των μεταγραφών μετακινήθηκαν στην Επανομή και αναμένεται να πάρουν εμπειρίες με την Αναγέννηση στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Αγγελος Καραντασιάδης είναι 20 ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Επειτα από μια καλή σεζόν με 19 συμμετοχές με την Καλαμαριά στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και τώρα θα συνεχίσει στην Επανομή.

Ο 19χρονος Φάνης Τζανδάρης είναι αμυντικό χαφ και πέρσι αγωνίστηκε στην U21 του ΠΑΟΚ.

Η Αναγέννηση Επανομής συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας και το Σάββατο (1/9) θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στο «Νίκος Σαράφης». Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Ογκουνσότο και Ναστόσκι που αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Δευτέρα. Αντίθετα χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Κυζιρίδης που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Αύγουστος 2012 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep