Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είδαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε»

Ο Κώστας Γαλτσίδης μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το δυνατό τεστ με τον Πανσερραϊκό. Ο Κώστας Γαλτσίδης μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το δυνατό τεστ με τον Πανσερραϊκό.

Ο προπονητής της Επανομής, Κώστας Γαλτσίδης, τόνισε πως η ήττα από τον Πανσερραϊκό ήταν ένα καλό τεστ για να δει τα σημεία που πρέπει να βελτιώσει.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ         ΕΠΑΝΟΜΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-3

«Στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανσερραϊκό από τεχνική και τακτική άποψη. Είναι τουλάχιστον θετικό ότι πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο, κερδίσαμε πολλές φορές την μπάλα και κάναμε ευκαιρίες, αλλά όχι με τα κατάλληλα τελειώματα των φάσεων».

Μετά το τέλος της φιλικής ήττας με 3-1 από τον Πανσερραϊκό, ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής μίλησε για το ματς. Τόνισε πως στα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει την ομάδα των Σερρών, αλλά ήταν θετικό πως υπήρχε αρκετή πίεση ψηλά.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανσερραϊκό από τεχνική και τακτική άποψη. Είναι τουλάχιστον θετικό ότι πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο, κερδίσαμε πολλές φορές την μπάλα και κάναμε ευκαιρίες, αλλά όχι με τα κατάλληλα τελειώματα των φάσεων. Στο δεύτερο μέρος υπήρξε βελτίωση ανασταλτικά, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και έλεγχο της μπάλας. Στις φάσεις που κάναμε ίσως δικαιούμασταν ένα γκολ ακόμα. Ήταν ένα καλό τεστ και είδαμε αρκετά πράγματα που θα μας ωφελήσουν στη συνέχεια, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα ματς».

Last modified onΣάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2012 22:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep