Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αμφίβολη τριάδα

Οι Kλίμεντ Ναστόσκι, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Απόστολος Αναστασίου ίσως δεν αγωνιστούν στο φιλικό της Επανομής με τον Πανσερραϊκό.

Το φιλικό του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό (18:00 στο «Νίκος Σαράφης»), το οποίο είναι το τέταρτο της προετοιμασίας κόντρα σε αντίπαλο από τη Football League, περιμένει ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Κώστας Γαλτσίδης, για να βγάλει νέα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας. Ο προπονητής των πράσινων δεν υπολογίζει δεδομένα στον Πάτρικ Ογκουνσότο, με τον έμπειρο Νιγηριανό επιθετικό να επιστρέφει πιθανότατα από Δευτέρα σε ρυθμούς προπονήσεων (γυμνάζεται ατομικά λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο).

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γρηγόρη Κυζιρίδη (ξεπέρασε το πρόβλημα στον δικέφαλο, αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις) και Απόστολου Αναστασίου (ελαφρύ διάστρεμμα), όπως και του Κλίμεντ Ναστόσκι, που είναι το νέο πρόβλημα για το τεχνικό τιμ. Ο Σκοπιανός μέσος εγκατέλειψε προληπτικά την προπόνηση λόγω προβλήματος στον λαγονοψοϊτη και ενδέχεται να προφυλαχθεί κόντρα στους Σερραίους.

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2012 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep