«Χτύπησε» με Ρόβα

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 1-0 του Πλατανιά με γκολ του Ρόβα.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Δόξα Δράμας. Μετά το "διπλό" στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής, οι Μαυραετοί επικράτησαν 1-0 του Πλατανιά. Αυτή ήταν η έκτη νίκη για την ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη στη φετινή Super League 2. Από την άλλη, δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Πλατανιά και ένατη συνολικά.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις ήταν λίγες. Η Δόξα προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως από τα άκρα. Οι Χανιώτες προσπάθησαν να σκοράρουν, αλλά ο γκολκίπερ Ηλιάδης λειτούργησε σωστά σε όλες τις περιπτώσεις. Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 47', ο Αποστολίδης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ρόβας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η αλήθεια είναι πως οι Μαυραετοί δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν αργότερα το μηδέν, ενώ μάλιστα στο φινάλε ο Κρητικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να γράψει το 2-0, με τον Σούλη να αποκρούει.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 47' Ρόβας

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Παρασκευάς (68' Παρασκευάς), Πινδώνης, Αποστολίδης (78' Αναστασίου), Κρητικός, Ρόβας (86' Σαμπανίδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Ουές, Κατσαρός, Σάαντο, Κόρτσταμ (66' Γιούσης), Έισντεν (84' Παπουτσογιαννόπουλος), Λεϊρία, Μπάμπης, Λουκίνας, Οικονόμου (78' Κωστίκος), Τσαμούρης.

Διαιτητής: Κατόπης (Σάμου)
Βοηθοί: Καραγιάννης (Θράκης), Κουκούμης (Καβάλας)

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep