«Αφιερωμένη στους οπαδούς»

Ο Πέτρος Στοΐλας αφιέρωσε στον κόσμο της Δόξας τη νίκη επί του Πλατανιά.

Μετά το 1-0 της Δόξας Δράμας επί του Πλατανιά, ο βοηθός του Κώστα Βασιλακάκη, Πέτρος Στοΐλας, δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε πολύ τη νίκη έτσι ώστε να δώσουμε αξία στο διπλό στην Πάτρα. Επίσης για να σπάσουμε δύο αρνητικά ρεκόρ της φετινής χρονιάς. Το πρώτο ήταν να κάνουμε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κάτι που δεν είχε γίνει ως τώρα. Το άλλο ήταν να κερδίσουμε εντός έδρας στο γήπεδο γιατί η νίκη με τον Απόλλωνα Πόντου ήταν άνευ αγώνος. Έτσι ώστε να κάνουμε το φίλαθλο κόσμο της Δράμας να φύγει όπως του αρμόζει από το γήπεδο της Δόξας, δηλαδή να φύγει χαρούμενος και ευχαριστημένος. Τα καταφέραμε και αυτό οφείλεται κατά βάση στους παίκτες μας οι οποίοι για άλλο ένα παιχνίδι δούλεψαν όπως έπρεπε σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Προσπάθησαν και σήμερα, θεωρώ ότι βγάλαμε επιπλέον ποιότητα ειδικά μετά το 1-0 και η νίκη τους αξίζει. Επίσης η νίκη είναι αφιερωμένη όπως και η προηγούμενη στον κόσμο της Δόξας γιατί αυτός είναι η κινητήριος δύναμη και παίζουμε για να τον κάνουμε χαρούμενο. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα συμφωνήσω με τον κ. Τάτση ότι στο πρώτο ημίχρονο ίσως η ομάδα του Πλατανιά ήταν πιο κοντά στο να προηγηθεί κάτι που δεν έγινε. Θα μπορούσαμε και εμείς να τα καταφέρουμε σε μία φάση με τον Ρόβα. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ που μπήκε με την έναρξη μας έδωσε επιπλέον ώθηση και θα μπορούσε να γίνει και το 2-0. Ο Πλατανιάς προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στατικές φάσεις γιατί έχει ψηλούς παίκτες. Ανταποκριθήκαμε όμως καλά σ’ αυτό το κομμάτι και νομίζω πως έγινε σωστή διαχείριση για να κρατήσουμε το 1-0».

Ο Στέργιος Καψάλης που εκπροσώπησε τους παίκτες, ανέφερε:
«Πιστεύω πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σήμερα και από τις δύο ομάδες. Προσπάθησε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και ο Πλατανιάς και η δική μας ομάδα. Θεωρώ ότι ο φίλαθλος κόσμος που ήρθε να παρακολουθήσει σήμερα τον αγώνα έφυγε ευχαριστημένος. Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω το διπλό στην Πάτρα καθώς μέχρι τώρα δεν είχαμε κερδίσει την έδρα μας. Ήταν ένα έξτρα κίνητρο να τα καταφέρουμε σήμερα.

Δουλέψαμε πολύ και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που έπρεπε. Από εδώ και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στη Λιβαδειά. Να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Ευχαριστούμε τον κόσμο που σήμερα μας στήριξε αρκετά. Ήταν αρκετά μεγάλη η προσέλευση. Ελπίζω να συνεχίσει να μας στηρίζει στη διάρκεια του πρωταθλήματος και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους αφήσουμε ευχαριστημένους».

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep