Επιστροφές και πληρωμές

Ρόβας, Αποστολίδης και Σιώπης διαθέσιμοι για Πλατανιά. Πληρωμές στη Δόξα.

Η νέα διοίκηση της Δόξας Δράμας προχώρησε το Σάββατο (15/2) σε πληρωμές, έναντι οφειλόμενων, για τον μήνα Ιανουάριο σε παίκτες και τεχνικό τιμ, ενώ η τμηματική καταβολή για μισθοδοσίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. Η σημερινή προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα, ενώ αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων.

Για τους «Μαυραετούς» εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Κόντος (γυμνάζεται μόνος), ενώ στο κανονικό πρόγραμμα επανήλθαν οι Ρόβας, Αποστολίδης και Σιώπης, που υπολογίζονται από τους Κώστα Βασιλακάκη και Πέτρο Στοϊλα.

Βασιλακάκης: «Έξτρα κίνητρο οι δύο σερί νίκες»

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων εντός έδρας, την πρόσφατη νίκη στην Πάτρα και τη συνέχεια γενικότερα. Αναλυτικά η τοποθέτηση του έμπειρου τεχνικού των «Μαυραετών»:

«Η πρόσφατη εκτός έδρας νίκη με μια ιστορική ομάδα, όπως η Παναχαϊκή, μας έδωσε ώθηση. Είχε και άλλες προεκτάσεις, εκτός από βαθμολογικές, σε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Καλούμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να δώσουμε αξία και αντίκρισμα κερδίζοντας και τον Πλατανιά στην έδρα μας. Είναι ευκαιρία να κερδίσουμε έδαφος στην κατάταξη και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος στα έξι τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, να προσπεράσουμε όσες ομάδες μπορούμε και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, με ανάλογα καλές παρουσίες, όπως στην Πάτρα.

Άλλωστε, φέτος η Δόξα δεν έχει κάνει δυο σερί νίκες και είναι ένα έξτρα κίνητρο να γίνει τώρα, όπως και το να βελτιώσουμε τη συγκομιδή μας στη Δράμα, όπου φέτος δεν είναι η προσδοκώμενη ως τώρα. Είναι ένα επιπλέον δέλεαρ, θα το επιδιώξουμε για εμάς και τον κόσμο που μας στηρίζει και μας πιστεύει».

Last modified onΣάββατο, 15 Φεβρουάριος 2020 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep