«Δεν πήρε χαρές...»

Ο Κώστας Βασιλακάκης για την επιστροφή του στη Δόξα Δράμας και για τη σχέση του με τον Γιάννη Μπύρο.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Δόξας Δράμας θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (25/04) ο Κώστας Βασιλακάκης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Metropolis 95,5 για την επιστροφή του στους «Μαυραετούς», τι τον ενώνει με την ομάδα, αλλά και για τις χαρές που δεν έχει πάρει έως τώρα ο ιδιοκτήτης, Γιάννης Μπύρος. Αναλυτικά όσα είπε ο διάδοχος του Νίκου Κωστένογλου:

Για την επιστροφή του στη Δόξα:

«Η Δόξα είναι κομμάτι της ζωής μου. Έπαιξα 15 χρόνια ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής έζησα ευχάριστες στιγμές».

Για τη λύση συνεργασίας με τον Νίκο Κωστένογλου:

«Είμαι απ' έξω και δεν μπορώ να κρίνω. Όλοι οι συνάδελφοι προσπαθούν για το καλύτερο. Δυστυχώς, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει σε όλους. Μακάρι να μπορούσε ο οποιοσδήποτε προπονητής να μείνει πολλά χρόνια σε κάθε ομάδα».

Για τον Γιάννη Μπύρο:

«Είναι ένας άνθρωπος που παθιάστηκε με την ομάδα αν και δεν ερχόταν στο γήπεδο. Για να είμαι ειλικρινής εγώ ήμουν η αιτία που τον παρακίνησα για να έρθει να ασχοληθεί. Δεν πήρε τις χαρές που έπρεπε να πάρει. Θα κοιτάξουμε έστω αυτό το μικρό διάστημα ως το τέλος να έχουμε την ηρεμία μας να πάρουμε και τα αποτελέσματα που πρέπει να έρθουν για να έρθει μια διαφορετική ψυχολογία στους παράγοντες, αλλά και στον κόσμο».

Για τα λάθη που πρέπει να αποφύγει ο Μπύρος, ώστε να επανέλθει η Δόξα στον δρόμο των επιτυχιών:

«Αυτό χρειάζεται μεγάλη κουβέντα. Βιαζόμαστε πολύ, νομίζουμε ότι με 10-12 παίκτες με τη μία μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Να πας βήμα βήμα, να έχεις μια καλή βάση και πάνω της να χτίσεις για να καρπωθείς σε βάθος χρόνου, ώστε να έχεις και μέλλον σαν ομάδα».

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep