Αλλαγή ψυχολογίας

Ντόπες Βασιλακάκη στη Δόξα Δράμας. Εκτός αποστολής Τζόκιτς, Κάσες, Καπνίδης.

Σελίδα γύρισε από την Τρίτη (23/04) η Δόξα Δράμας. Ο παλιός γνώριμος, Κώστας Βασιλακάκης διαδέχτηκε τον Νίκο Κωστένογλου και θέλει η παρουσία του ως το τέλος της σεζόν στον πάγκο να συνδυαστεί με σερί θετικών αποτελεσμάτων. Την Τετάρτη (25/04, 17:00) οι «Μαυραετοί» υποδέχονται τον Απόλλωνα Πόντου και ο νέος προπονητής στην ομιλία του επικεντρώθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ο Βασιλακάκης έδωσε το σύνθημα νίκης, υπογράμμισε ότι πιστεύει στις ικανότητες όλων και τόνισε ότι περιμένει από τους παίκτες να δείξουν μέσα στο γήπεδο την αξία τους και να φτάσουν στη νίκη. Εκτός αποστολής άφησε τον τιμωρημένο Τζόκιτς, τον τραυματία Κάσες και τους Καπνίδη, Βαλλιάνο, Σταματόπουλο, Ντατίδη, Παπαζούδη. Επιστρέφουν οι Κουσκουνάς, Ματσούκας, Ριζογιάννης. Σε ό,τι αφορά στον Σιώπη που συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Η αποστολή: Μένκα, Βούρας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Όστοϊτς, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Βιτλής, Ριζογιάννης, Ματσούκας, Στεφάνοβιτς, Νατσιόπουλος, Γουνδουλάκης, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Γεωργιάδης, Λίτσκας.

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep