Κωστένογλου... τέλος!

Λίγες ώρες μετά την προειδοποιητική δήλωση Μπύρου ήρθε το διαζύγιο της Δόξας Δράμας με τον Νίκο Κωστένογλου. Επιστρέφει ο Βασιλακάκης.

Η ήττα (1-0) από το Αίγιο ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Γιάννη Μπύρου. Ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας δεν μπορούσε να διανοηθεί πώς η ομάδα του έχασε από τον Παναιγιάλειο, δείχνοντας έντονα σημάδια αδιαφορίας και αποφάσισε να πάρει μέτρα. Αφού, λοιπόν, υπογράμμισε ότι πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του, πήρε την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Νίκο Κωστένογλου!

Ο 47χρονος προπονητής ανέλαβε το τιμόνι τέλη Ιανουαρίου με προοπτική... τριετίας, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν! Έκατσε στον πάγκο σε 14 ματς με απολογισμό 7 νίκες - 3 ισοπαλίες - 4 ήττες. Όταν προσελήφθη η Δόξα ήταν 7η, 12 πόντους μακριά από τη 2η θέση και τώρα είναι εκ νέου 7η με διαφορά... 20 πόντων από την τροχιά προβιβασμού...

Υπενθυμίζεται ότι με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο η Δόξα Δράμας αγωνίστηκε με έξι ξένους ταυτόχρονα απέναντι στον Άρη. Ο ίδιος, όμως αρνήθηκε ότι είχε την παραμικρή ευθύνη για τη γκάφα αυτή.

Επιστροφή Βασιλακάκη!

Όσο για τη διάδοχη κατάταση; Ο 61 ετών, Κώστας Βασιλακάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Στον πάγκο της ομάδας για το επικείμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου θα καθίσει ο Κώστας Βασιλακάκης».

Ο Βασιλακάκης έχει εργαστεί στη Δόξα τις σεζόν 2003-04, 2006-07, 2008-09, 2009-10, 2013-14 και 2015-16, 2016-17. Μέχρι πρόσφατα ήταν στον πάγκο του Ιάλυσου Ρόδου. Φυσικά έχει κάνει σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής στους «ασπρόμαυρους».

Last modified onΔευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 19:49

1 comment

  • Γιάννης Χούμας - Πειραιάς
    Γιάννης Χούμας - Πειραιάς Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 06:59 Comment Link

    Έχει απόλυτο δίκιο ο Μπύρος. Με εξαίρεση τους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος, σε κανένα άλλο μάτς η Δόξα δεν έδειξε ότι δίκαια διεκδικεί την άνοδο.Ήταν υπερβολικός ο στόχος της ανόδου. Οι παίχτες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, μεγάλος μέσος όρος ηλικίας και κυρίως πολλά λόγια.Το λάθος με τον έκτο ξένο παίχτη ήταν απαράδεκτο και δεν αρμόζει σε επαγγελματική και σοβαρή ομάδα.
    Να μείνει ο Μπύρος και να παίξουν νέα παιδιά, κυρίως από την Δράμα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep