Να παραμείνει... ψηλά

Την επαφή με την κορυφή θέλει να διατηρήσει η Δόξα Δράμας που υποδέχεται τον Εργοτέλη- Λίγη ώρα πριν από την σέντρα θα αποφασίσει ο Άγγελος Διγκόζης για τους Κάσες, Ματσούκα.

[googlead][/googlead]

Μια ακόμα νίκη που θα την κρατήσει κοντά στη κορυφή της βαθμολογίας της Football League θα... κυνηγήσει η Δόξα Δράμας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (26/11, 15:00, ΕΡΤ WebTV). Οι «μαυραετοί» τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουν μόλις μία ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ενώ διατηρούν το μηδέν παθητικό.

Μάλιστα αν και πρόκειται για μια ομάδα που δεν βρίσκεται μαζί ούτε δύο μήνες παρουσιάζει εξαιρετική ομοιογένεια, παίζοντας στα τελευταία παιχνίδια με απουσίες βασικών παικτών. Από την πλευρά του ο Άγγελος Διγκόζης καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας ζητούσε την προσοχή των παικτών του, γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο 43χρονος τεχνικός όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια έδωσε ραντεβού με τους παίκτες του για το πρωί της Κυριακής (26/11) και θα ανακοινώσει την αποστολή λίγη ώρα πριν από την σέντρα του αγώνα. Αναφορικά με τους Χοσέ Μαρία Κάσες και Λευτερη Ματσούκα η συμμετοχή του πρώτου στην αποστολή θα κριθεί την ύστατη ώρα.

Το Σάββατο (25/11) ο Ισπανός έβγαλε όλο το πρόγραμμα, ωστόσο, ήταν εκτός τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ ο Έλληνας επιθετικός έκανε κάποια κομμάτια της προπόνησης και έχει λιγότερες πιθανότητες. Εκτός είναι δεδομένα οι τραυματίες Αντώνης Πετρόπουλος και Φανούρης Γουνδουλάκης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 23:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep