«Είναι τρελός ο πρόεδρος» (video)

Η ομιλία του Γιάννη Μπύρου στα αποδυτήρια της Δόξας Δράμας μετά το 4-0 επί του Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Η ιαχή «Είναι τρελός ο πρόεδρος» ακουγόταν από τα αποδυτήρια της Δόξας Δράμας μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη και την επικράτηση (4-0). Η παρουσία του Γιάννη Μπύρου ξεσήκωσε τους παίκτες, που φώναζαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ: «Πες το, πες το», εννοώντας να ανακοινώσει πριμ. Τι τους απάντησε;

«Παιδιά, κάντε αυτό που κάνετε και από μένα δεν θα χάσετε. Επειδή πέρυσι την πάτησα, δεν κάνω τίποτα. Αυτά που είπαμε θα πάρετε, αλλά θα γίνουν πολύ περισσότερα. Δεν με φτάνει να κάνουμε μία νίκη και να χάσουμε τις επόμενες τρεις. Να πετύχετε τον στόχο και εγώ θα είμαι πολύ πιο δοτικός από ό,τι έχω πει».

Ο ίδιος αργότερα δήλωσε:

«Όλα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Η ομάδα δείχνει θετικότατα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τα αποδυτήρια καθώς όπως μαθαίνω όλοι οι παίκτες μας είναι ενωμένοι σαν γροθιά. Η αμυντική λειτουργία είναι το δυνατό μας σημείο, δεν έχουμε δεχθεί γκολ σε πέντε αγωνιστικές και είμαστε η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με ταπεινότητα. Είμαστε κοντά στην ομάδα επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μας για την αγάπη που έδειξε τόσο στην ομάδα με το χειροκρότημα του όσο και σε μένα και θέλουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει».

[googlead][/googlead]

Media

Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep