«Μια γροθιά»

Οι δηλώσεις Ιωσηφίδη και ποδοσφαιριστών στο αφιέρωμα της ΕΡΤ3 για τη Δόξα Δράμας.

[googlead][/googlead]

Εκτός του Γιάννη Μπύρου και του Άγγελου Διγκόζη για τη φετινή προσπάθεια της Δόξας Δράμας μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ3 ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Ιωσηφίδης και ποδοσφαιριστές. Άπαντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έως τώρα συγκομιδή και στάθηκαν στο πολύ καλό κλίμα.

Ο Νίκος Ιωσηφίδης μίλησε για το «χτίσιμο» των ασπρόμαυρων:

«Πήραμε παίκτες που ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας. Είδαμε τα περσινά λάθη. Κοιτάξαμε να τα αποφύγουμε σε θέματα λειτουργίας ομάδας, σε θέματα αποδυτηρίων και αγωνιστικά πήραμε παίκτες, όπου σκοράρουν όλοι στην επιθετική γραμμή.

Δεν έχουμε όπως πέρυσι έναν επιθετικό μόνο, ο οποίος ήταν ο Ιγκόρ και έβαζε μόνο εκείνος γκολ και οι άλλοι σπανίως. Προσπαθήσαμε να στήσουμε μια ομάδα από την αρχή με φιλοσοφία, με δύο επιλογές σε κάθε θέση και τώρα όλα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα».

Ο Δημήτρης Μαχαίρας είπε:

«Έχουμε γίνει ένα σαν ομάδα. Μία γροθιά όλοι μαζί, πάμε παλεύουμε τα παιχνίδια. Σίγουρα ένα, ένα μη λέμε μεγάλα λόγια. Ό,τι καλύτερο έρθει θα προχωρήσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε».

Ο Αλέξανδρος Νατσιόπουλος ανέφερε:

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την έως τώρα συγκομιδή βαθμών. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη με την ισοπαλία απέναντι στα Τρίκαλα, αλλά είναι όλα καλά. Αγωνιστικά όσο περνούν τα παιχνίδια θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο».

Ο Βαγγέλης Γκότοβος είπε για τη συμπλήρωση 100 ετών ζωής της ομάδας:

«Ένα κίνητρο σίγουρα είναι ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο, ο παλμός που έχει, όλη η πόλη μας βοηθά πολύ στα παιχνίδια. Ελπίζω να πετύχουμε έναν στόχο πολύ δυνατό στα 100 χρόνια της ομάδας».

Ο Ορέστης Μένκα δήλωσε:

«Το μυστικό είναι το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Έχουμε όλοι πολύ καλές σχέσεις και αυτό μας βοηθά και βγαίνει στο αγωνιστικό κομμάτι».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 13:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep