Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ελεύθερος... ο Μυροφορίδης

Ο Παύλος Μυροφορίδης που μέχρι το τέλος της σεζόν ήταν τεχνικό διευθυντής του Πανηλειακού μοιάζει να είναι ο άνθρωπος που θα αποτελέσει την "γέφυρα" ανάμεσα στον Σταμάτη Βελλή και την νέα εποχή στον Απόλλωνα Αθηνών. Ο Παύλος Μυροφορίδης που μέχρι το τέλος της σεζόν ήταν τεχνικό διευθυντής του Πανηλειακού μοιάζει να είναι ο άνθρωπος που θα αποτελέσει την "γέφυρα" ανάμεσα στον Σταμάτη Βελλή και την νέα εποχή στον Απόλλωνα Αθηνών.

Στον Απόλλωνα Αθηνών η επόμενη ημέρα μοιάζει δύσκολη, αλλά ο Σταμάτης Βελλής έχει συναντηθεί δύο φορές με τον Παύλο Μυροφορίδη για να αποτελέσει "γέφυρα" για την επόμενη ημέρα.

Ο Παύλος Μυροφορίδης έκλεισε τον κύκλο του ως τεχνικός διευθυντής στον Πανηλειακό πριν από λίγες ημέρες και αυτή η εξέλιξη μοιάζει να έχει σύνδεση με την επόμενη ημέρα στην Ριζούπολη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σταμάτης Βελλής έχει δηλώσει πως δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τη θέση του απλού μετόχου στον Απόλλωνα Αθηνών, αλλά δείχνει να είναι πιο αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα και έτσι προχώρησε σε δύο συναντήσεις με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Η οργάνωση της ομάδας θα πρέπει να γίνεται παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση των μετοχών της ομάδας και ο Παύλος Μυροφορίδης ίσως είναι το πρόσωπο κλειδί που μπορεί να κρατήσει αυτή τη θέση. Στα μέσα Ιουλίου, η ομάδα θα χρειαστεί να κάνει τις πρώτες της κινήσεις και να οργανωθεί ενόψει της νέας σεζόν στην Football League. Η εβδομάδα που έρχεται είναι αρκετά κρίσιμη, διότι ο χρόνος αρχίζει να στενεύει και πρέπει να βρεθεί λύση στα διοικητικά για να μην υπάρξει διάλυση της ΠΑΕ, όπως επαναλαμβάνει συχνά ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής.

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 16:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep