Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνουν όλοι επενδυτή

Τόσο ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής, όσο και η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναζητούν επενδυτή για την επόμενη ημέρα του Απόλλωνα Αθηνών. Τόσο ο μεγαλομέτοχος Σταμάτης Βελλής, όσο και η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναζητούν επενδυτή για την επόμενη ημέρα του Απόλλωνα Αθηνών.

Στον Απόλλωνα αναζητούν όλοι τον άνθρωπο που θα βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε αρκετή ένταση στις σχέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Σταμάτη Βελλή και της διοίκησης του Ερασιτέχνη που δεν μπορούσαν να βρουν κοινό σημείο επαφής για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Η λύση του να περάσουν οι μετοχές στον Ερασιτέχνη αποκλείστηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, η οποία δεν μπορεί να ανατραπεί. Αυτό οδηγεί σε λύση διάλυσης της εταιρείας αν δεν μπορέσει να ανταποκριθεί ο μεγαλομέτοχος, ή δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής που να πάρει τις μετοχές και να αναλάβει και τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Τις τελευταίες ημέρες, αφού υπήρξε τελικά η παραχώρηση από την πλευρά του μεγαλομετόχου να δώσει τις μετοχές σε φυσικό πρόσωπο, επανήλθε η αισιοδοξία και άρχισε η αναζήτηση τόσο από τον ίδιο, όσο και από την πλευρά του Ερασιτέχνη, ανθρώπων που να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή την υποχρέωση και να πάρουν την σκυτάλη της επόμενης μέρας για την "ελαφρά ταξιαρχία".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep