Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αύριο τα σπουδαία

Η Τετάρτη 11 Ιουλίου μοιάζει να είναι σημαντικική ημέρα για τον Απόλλωνα Αθηνών, αφού πιθανότατα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη με την διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση του Σατμάτη Βελλή. Η Τετάρτη 11 Ιουλίου μοιάζει να είναι σημαντικική ημέρα για τον Απόλλωνα Αθηνών, αφού πιθανότατα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη με την διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση του Σατμάτη Βελλή.

Στον Απόλλωνα, τόσο η πλευρά του Ερασιτέχνη, όσο και αυτή του Σταμάτη Βελλή υποστηρίζουν πως η Τετάρτη (11/7) θα είναι κρίσιμη μέρα για το μέλλον της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Το ζητούμενο στην Ριζούπολη είναι πλέον η επόμενη μέρα μετά τη διοίκηση του Σταμάτη Βελλή. Παρότι η πλευρά του μεγαλομετόχου με αυτή του Ερασιτέχνη δεν ταυτίζονται σε πολλά, αυτή τη φορά υπάρχει σύμπνοια.

Και οι δύο θεωρούν πως η Τετάρτη 11 Ιουλίου θα είναι σημαντική ημέρα για την διάδοχη κατάσταση στον Απόλλωνα Αθηνών και θα υπάρξει κάποια χειροπιαστή εξέλιξη σε σχέση με τον άνθρωπο που θα «τρέξει» την ομάδα από εδώ και πέρα.

Από το αδιέξοδο της διάλυσης της ΠΑΕ και της επιστροφής στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχουν περάσει στην μεταβίβαση των μετοχών και την συμμετοχή της «ελαφράς ταξιαρχίας» στην Football League, έστω και με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και μικρά συμβόλαια.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep