Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίκαια η ΑΕΛ»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη της ΑΕΛ επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Αλέκος Βοσνιάδης παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη της ΑΕΛ επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι η νίκη της ΑΕΛ ήταν δίκαιη επισημαίνοντας ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του έχασε την κατοχή της μπάλας.

Ειλικρινής ήταν στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Αλέκος Βοσνιάδης.

«Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα όπου έπαιζε τα ρέστα της και ήταν αποφασισμένη για το αποτέλεσμα. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε και θεωρήσαμε ότι πλέον έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δυστυχώς, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο δεν κρατήσαμε καθόλου την μπάλα και μέχρι το 65΄η ΑΕΛ ήταν στην περιοχή μας. Κάναμε λάθη και στα 2 γκολ αφού αφήσαμε εύκολα να βγούνε οι σέντρες και δεν κλείσαμε καλά στην άμυνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ψυχολογία η ΑΕΛ και να αλλάξει η δική μας. Μετά το 1-1 ρισκάραμε φέρνοντας τον Δεληζήση μπροστά αλλά χάσαμε το πέναλτι. Η ΑΕΛ κέρδισε δίκαια και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και την ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της.

Για 20 λεπτά δεχτήκατε μεγάλη πίεση. Τι έφταιξε και αν φοβηθήκατε ότι θα ξεφύγει το σκορ;

«Την πίεση την περιμέναμε όπως και να έχει στο ξεκίνημα του 2ου ημίχρονου. Εάν χάνεις τη συγκέντρωσή σου δεν έχεις ισορροπία. Δεν πιστέψαμε ότι θα ξεφύγει το σκορ. Μια ομάδα που καίγεται για το αποτέλεσμα όταν προηγείται μαζεύετε πίσω. Πριν από την ισοφάριση γίνανε φάσεις. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τις διαιτησίες. Προσπαθούμε να βλέπουμε το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Προς το παρών δεν έχω δει πολύ κακές διαιτησίες».

Αντικειμενικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος;

«Ποτέ δεν λέμε μεγάλες κουβέντες. Είμαστε καινούργια ομάδα και έχουμε μαζέψει τους βαθμούς παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και θεωρώ ότι αν δεν πάρουν τα μυαλά μας αέρα θα πρέπει να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και βλέπουμε για τη συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2012 12:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep