Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Καλύτερη η ΑΕΛ»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα (2-1) στο AEL FC Arena.

Μετά την ήττα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη Λάρισα ο Βελλής ανέφερε: «Έγινε κατά την γνώμη μου ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα πανέμορφο και 100% ποδοσφαιρικό γήπεδο-κόσμημα. Χάσαμε 2-1 και δε θεωρώ το αποτέλεσμα άδικο. Η Λάρισα ήταν καλύτερη από μας. Όμως και πάλι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει αποτέλεσμα αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι που κερδίσαμε στις καθυστερήσεις. Έτσι είναι η μπάλα, δεν μπαίνουν γκολ όλα τα πέναλτι.

Έχω βαρεθεί να λέω ότι οι θέσεις στη βαθμολογία θα αλλάζουν πολύ συχνά, και δεν εξαιρείται η ομάδα μας από αυτό. Επειδή αυτό το πιστεύω πραγματικά, δεν απογοητεύομαι από το αποτέλεσμα, όπως και δεν υπέρ-ενθουσιαζόμουνα από τις νίκες. Θα έρθουν πολλές ακόμα καλές αλλά όμως και κακές στιγμές, ας είμαστε έτοιμοι να τις διαχειριστούμε, και ας ελπίζουμε ότι οι πρώτες θα είναι περισσότερες από τις δεύτερες.

Για την επίθεση που δεχτήκαμε (φραστική, απόπειρα χειροδικίας και εκτόξευση καφέδων κλπ) δε θα αναφερθώ, τα άτομα που μας επιτέθηκαν δεν είναι άξια αναφοράς. Θα ευχαριστήσω όμως την κυρία υπεύθυνο ασφαλείας της ΑΕΛ για την αντίδραση της καθώς και την Αστυνομία για την προστασία που μας παρείχε μετά το επεισόδιο. Τώρα επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα μας με την Καλλιθέα, προχωρούμε αγώνα-αγώνα και είμαι αισιόδοξος».

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2012 12:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep