Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Από τα καλύτερα ρόστερ η ΑΕΛ»

Πώς αντιμετωπίζει ο Αλέκος Βοσνιάδης το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου (08/12) στο AEL FC Arena και σημείωσε ότι οι Θεσσαλοί διαθέτουν από τα καλύτερα ρόστερ. Αναλυτικά ανέφερε:

«Πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο ιστορικές ομάδες με πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική κατηγορία», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Βοσνιάδη, ο οποίος πρόσθεσε: «Θα βρεθούμε απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ, κυρίως όσον αφορά στη μεσοεπιθετική λειτουργία. Είναι αυτό που στο ποδόσφαιρο λέμε... γεμάτη ομάδα σε πολλές θέσεις. Μπορεί να είναι πίσω βαθμολογικά αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Το υλικό της είναι από τα καλύτερα, πρόκειται για ρόστερ με βάθος και σίγουρα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Θα παίξουμε σε ένα εξαιρετικό γήπεδο –όπως είναι και το δικό μας- με πολύ κόσμο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτό το ματς. Από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε με την ίδια φιλοσοφία που έχουμε σε όλα τα ματς. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε κάτι θετικό. Θεωρώ δεδομένο ότι θα ειχαριστηθούν τον αγώνα όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο και όσοι θα τον παρακολουθήσουν από την τηλεόραση και ελπίζω ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι μετά το τελευταίο σφύριγμα».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2012 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep