Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάνοπλος ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να κλείσει καρέ νικών απέναντι στον Φωκικό.

Στον αγώνα της Κυριακής (02/12) στη Ριζούπολη με αντιπαλο την ομάδα της Άμφισσας έχουν στρέψει το βλέμμα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρότι την αποστολή περίμενε ταλαιπωρία στην επιστροφή της από το Ηράκλειο μετά το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Οι «κυανόλευκοι» κράτησαν τα κέρδη από το παιχνίδι με τους Κρητικούς, όπως ήταν η εμφάνιση ποδοσφαιριστών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά και το ντεμπούτο του Σωτήρη Λεοντίου. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και την Κυριακή (02/12) απέναντι στον Φωκικό ο Απόλλων θα κυνηγήσει την 4η διαδοχική νίκη και τη διατήρηση του αήττητου για 8ο διαδοχικό ματς.

Μάλιστα, ο τεχνικός, Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε σχετικά: «Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με μια ομάδα η οποία έχει τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Την έχουμε παρακολουθήσει. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε στον ρυθμό της. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας με όποια μορφή και να παρουσιαστεί ο αντίπαλος. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε υπομονή.

Ο Φωκικός ξέρει να αμύνεται και να σπάει τον ρυθμό του αντιπάλου. Πρέπει να έχουμε ηρεμία και να μην αγχωθούμε. Να έχουμε την υπομονή αν δεν ανοίξουμε νωρίς το σκορ, έτσι ώστε να φέρουμε το ματς εκεί που θέλουμε. Το ίδιο ζητάμε και από τον κόσμο. Τη συμπάραστασή του και όλο το ματς με ηρεμία και υπομονή. Είναι σημαντικό να τελειώσουμε με τους βαθμούς της νίκης σε αυτό το ματς και να δούμε ήρεμα το επόμενο».

 

Last modified onΠαρασκευή, 30 Νοέμβριος 2012 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep