Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βελλής: «Δίκαιη νίκη, αλλά…»

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής χαρακτήρισε ανύπαρκτο το πέναλτι του ΟΦΗ στο ματς Κυπέλλου.

Μετά την ήττα (1-0) στο Κύπελλο από τον ΟΦΗ ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σημείωσε ότι το αποτέλεσμα κρατά ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης την ομάδα του, όμως στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισαν οι Κρητικοί και ανέφερε:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου στην έδρα μιας ομάδας που είναι στο μέσον της βαθμολογίας της Super League. Εμείς θελήσαμε να δώσουμε ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ ή και καθόλου έως τώρα στο Πρωτάθλημα και έτσι αγωνιστήκαμε με 10 παίκτες που έως τώρα δεν ξεκινούν βασικοί στην ενδεκάδα μας, ενώ νομίζω ο αντίπαλος έπαιξε με τουλάχιστον 6-7 «ενδεκαδάτους». Τηρουμένων αυτών τον αναλογιών νομίζω τα πήγαμε αρκετά καλά.

Χάσαμε 1-0 με ένα 100% ανύπαρκτο πέναλτι που θα περίμενα ο Κος Αναστόπουλος και οι παίκτες του ΟΦΗ να σταθούν άντρες και να το παραδεχτούν μετά τον αγώνα. Όμως την ίδια στιγμή πρέπει να παραδεχτώ ότι η νίκη του ΟΦΗ είναι απόλυτα δίκαιη και αν κάποια ομάδα δικαιούτο κάποιο άλλο γκολ αυτή ήταν ο ΟΦΗ. Το αποτέλεσμα αυτό βεβαίως δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον ΟΦΗ αλλά μας κρατάει και εμάς «ζωντανούς». Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη Ριζούπολη.

Ελπίζω ο Κος Βοσνιάδης να έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που έως τώρα έχει σε εφεδρεία. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την αγωνιστικότητα τους, τώρα επικεντρωνόμαστε ξανά στο Πρωτάθλημα και στον αγώνα με τον Φωκικό».

Last modified onΠέμπτη, 29 Νοέμβριος 2012 10:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep