Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

«Υποκριτές στον Ερασιτέχνη»

Τα βέλη του κατά τοτ Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης εξαπολύει μέσω του flnews ο Λευτέρης Βελέντζας

Αιχμηρός είναι Λευτέρης Βελέντζας μέσω του flnews για την κόντρα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με τον Ερασιτέχνη, αλλά και την αντιμετώπιση που έχει ο ίδιος και η ομάδα Νέων από τον ΓΣ Απόλλων. Ο Λευτέρης Βελέντζας, που αποτελεί γέννημα-θρέμμα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και έχει υπηρετήσει την ομάδα από πολλά πόστα τα τελευταία χρόνια, πήρε θέση για το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα αγωνίζεται φέτος στη Ριζούπολη, αλλά και την υποκρισία, όπως τη χαρακτηρίζει, του Ερασιτέχνη, στο θέμα των τμημάτων υποδομής, μιας και ποτέ δεν συνεχάρη την Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Λευτέρη, ποια είναι η γνώμη σου για το θέμα που έχει προκύψει με το γήπεδο και το γεγονός ότι ο Απόλλων θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Ριζούπολης;

«Δε θα ήθελα αυτή τη στιγμή, να μπω σε λεπτομέρειες για το ποιος φταίει και πόσο στο θέμα του γηπέδου, θα ήθελα μόνο να αναφέρω τα εξής Το γεγονός είναι ένα και αδιαμφισβήτητο… Υπό την προεδρία του παρόντος προέδρου στον Ερασιτέχνη και με το συγκεκριμένο συμβούλιο, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα έχει για έδρα του το γήπεδο της Ν. Σμύρνης. Υπό την προεδρία αυτή και με το συγκεκριμένο συμβούλιο για πρώτη φορά εστάλη εξώδικο έξωσης στην ΠΑΕ από τους χώρους του γηπέδου. Ο καθένας γράφει τη δική του ιστορία στο βιβλίο του Απόλλωνα Σμύρνης 1891, σημασία έχει με τι Γράμματα…»

Τι έχεις να πεις για την αντιμετώπιση που είχες από τον Ερασιτέχνη εσύ και η Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων με τη Football League;

«Το συμβούλιο του Ερασιτέχνη έχει κάνει καμιά 30αρια συμβούλια και έχει βγάλει καμιά 20αρια ανακοινώσεις. Δεν αναφέρθηκε πουθενά, ούτε γράφθηκε κάπου το οτιδήποτε για τα παιδιά της Κ-19, τα οποία κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας στη Football League, παιδιά που τα περισσότερα προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για αυτά;

Τόσο πολύ νοιάζει τον Ερασιτέχνη η πρόοδος τους ή απλά τα πάντα γίνονται για τη μηνιαία συνδρομή τους; Ούτε ένα συγχαρητήρια για τα παιδιά αυτά που σας πρόσφεραν συνδρομές τόσα χρόνια. Υπάρχει επιμονή στο να μπουν τα παιδιά της ακαδημίας στο γήπεδο και κάνει τα πάντα για αυτό ο Ερασιτέχνης, για να βγουν όπως λένε ποδοσφαιριστές- Απολλωνιστές (μη ξεχνάμε ότι ο τελευταίος της τελευταίας 15ετίας ήμουν εγώ). Και ενώ αυτά τα παιδιά γίνονται Πρωταθλητές, ο Ερασιτέχνης είναι παντελώς αδιάφορος… Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο… Γεγονός και αυτό αδιαμφισβήτητο…»

Και η δική σου ιστορία στον Απόλλωνα είναι πέρα από διοικήσεις, μιας και είναι πιστός εργάτης της ομάδας εδώ και χρόνια…

«Ήμουν υπάλληλος υπό την προεδρία του κ. Αλαμάνου, και ο Απόλλων Σμύρνης 1891 έζησε στιγμές που γράφτηκαν με μεγάλα γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του. Επίσης, στην πρώτη μου χρονιά σαν υπάλληλος του Έκτορα Μονεμβασιώτη κατάφερα μαζί με τα παλικάρια μου να δώσουμε την όποια χαρά μπορούσαμε στους φιλάθλους της ομάδας μας και πιστέψτε με ζήσαμε όμορφες στιγμές!!!

Είναι τιμή μου, λοιπόν, και καμάρι μου να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα που μεγάλωσα και έζησα τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου… Πάντα θα έχω άποψη κ και πάντα θα κάνω και θα λέω αυτά που πιστεύω πως είναι για το καλό της ομάδας μου, είτε είμαι υπάλληλος της, είτε όχι, παραδείγματα έχω πολλά…».

Θέλεις να πεις κάτι για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για σένα το τελευταίο διάστημα, επειδή εργάζεσαι στην ΠΑΕ;

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Μεγάλωσα με Απολλωνιστές, έζησα μαζί τους στιγμές ανεπανάληπτες, άνθρωποι που λατρεύουν την ομάδα στις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασα κάποτε στάθηκαν πλάι μου και τους είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, σε κάποια αρνητικά σχόλια που κάνω, να αναφέρομαι σε αυτούς….

Ξεκαθαρίζω ότι με την λέξη «πουθενάδες» που χαρακτηρίζω κάποιους, αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σε 2-3 ηγετικά ‘και καλά’ μέλη της Αναγέννησης, που μαζί με 4-5 αυλοκόλακες νομίζουν πως αυτοί είναι και κανένας άλλος και με στυλ σοφιστικέ και δήθεν τον τελευταίο καιρό έχουν επιδοθεί σε ένα πόλεμο εναντίον της ΠΑΕ και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αποτύχει η ομάδα!

Ούτε μια ανακοίνωση δεν έβγαλαν οι κύριοι αυτοί υπέρ των μικρών Πρωταθλητών που ήταν οι αθλητές της Κ-19. Αντίθετα, πανηγύριζαν με κάθε επιτυχία όλων των άλλων τμημάτων του Ερασιτέχνη. Τα γεγονότα και την αλήθεια θα σας λέω, δεν θα κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν έχω εφιάλτες, δεν βλέπω φαντάσματα, γιατί απλά δεν έχω ανάγκη κανέναν και δεν φοβάμαι κανέναν. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα (όπως κάνω εδώ και χρόνια) για το καλό της ομάδας μου!».

Κλείνοντας, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν;

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε… Όλοι κοντά στον Απόλλωνά μας. Δεν περισσεύει κανείς, στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις τον προπονητή μας, τους παίκτες μας, τα πάντα που σχετίζονται με την ομάδα μας. Δεν αφήνουμε κανέναν να την βλάψει και προχωράμε δυνατοί για να πετύχουμε την άνοδο!».

Last modified onΤρίτη, 16 Αύγουστος 2016 19:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep