Το πάλεψε ένα ημίχρονο

Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε 2-0 από την Λαμία και έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε 2-0 από την Λαμία και έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε με 2-0 από την Λαμία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

[googlead][/googlead]

Ο Απόλλων Λάρισας χρειαζόταν μόνο νίκη απέναντι στην Λαμία για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά κατάφερε να την διεκδικήσει μόλις για ένα ημίχρονο και ηττήθηκε 2-0 στο Αλκαζάρ.

Οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς να υπάρχουν σπουδαίες φάσεις για καμία από τις δύο. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, το γκολ του Ακόστα στο 55ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στη Λαμία και άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων έκανε πλέον δύσκολη την αποστολή των Θεσαλών για να διεκδικήσουν την πρόκριση με ανατροπή του σκορ

Οριστικό τέλος στις όποιες ελπίδες τους έβαλε λίγα λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης, όταν στο 59ο λεπτό έκανε το 2-0 και τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στα παράδοξα του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας είναι ο διάλογος που υπήρξε ανάμεσα στον προπονητή των γηπεδούχων, Νίκο Θεοδοσιάδη, και τον Αγρόδημο που αντέδρασε μετά την αλλαγή του και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 3ος όμιλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ 0-2 
ΓΚΟΛ: 55' Ακόστα, 59' Καραγιάννης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαριας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος (66' Λαμπρόπουλος), Χατζής, Σκούπρας, Μαυριάς (78' Λουκάς), Τσιλούλης, Σαχινίδης (70' Σουλίδης)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Λινάρδος (63' Πατσαρούχας), Αναστασόπουλος, Φράγκος (46' Κουτρουμάνος), Ακόστα (79' Μανιάς), Καραγιάννης, Τσούκαλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρέσκας (Ημαθίας) ΒΟΗΘΟΙ: Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΕΚ 6
2 Λαμία 6
3 Απόλλων Λάρισας 3
4 Καλλιθέα 0
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
19:30 ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep