«Το μυαλό μας στον Αιγινιακό»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης τόνισε πως ένα πεντάλεπτο αδράνειας κόστισε στον Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στην Λαμία. 

[googlead][/googlead]

Δεν είχε παράπονα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Λαμία ο Νίκος Θεοδοσιάδης παρά την ήττα. Ωστόσο ο τεχνικός του Απόλλων Σμύρνης δεν δίστασε να παραδεχτεί πως στο μυαλό των παικτών του βρισκόταν το ματς πρωταθλήματος με τον Αιγινιακό. 

Η αρχική τοποθέτηση του Κατερινιώτη τεχνικού είχε ως εξής:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας για τη νίκη της και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για το παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των παιδιών. Για ένα διάστημα 60 λεπτών κοιτάξαμε τη Λαμία στα μάτια. Από εκεί και μετά μίλησε η ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών κι εκεί νομίζω πως κρίθηκε το παιχνίδι. Εμάς σίγουρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιγινιακό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ πως πρέπει να δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες ώστε πάση θυσία την Κυριακή να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να γίνει πιο εύκολη η συνέχεια». 

Στην συνέχεια στάθηκε στο πεντάλεπτο αδράνειας από πλευράς Απόλλωνα, το οποίο εκματελλεύτηκε η Λαμία:

«Ήταν ένα πεντάλεπτο που αδρανήσαμε. Αλλά όπως είπα η ποιότητα του Ακόστα κι άλλων παικτών της Λαμίας είναι μεγάλη. Δεχθήκαμε το γκολ και ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο αντίθετα είχαμε τις προϋποθέσεις και μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Είναι ένα κομμάτι όμως αυτό στον επιθετικό τομέα που υστερούμε και έλειψε σήμερα η κατάλληλη πάσα ή σέντρα για να απειλήσουμε τον αντίπαλο».

ΠΗΓΗ: Sportlarissa.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 02:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep