Αποστολή με Χατζή

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης συμπεριέλαβε και τον Κώστα Χατζή στην 22αδα που ανακοίνωσε για το ματς κυπέλλου με τη Λαμία.

[googlead][/googlead]

Ανήμερα του αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία (Τρίτη 28/11, 17:15 μ.μ.) θα ανακοινώσει τη 18αδα ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο συμπεριέλαβε στην προεπιλογή (22αδα) τον Κώστα Χατζή.

Ο 32χρονος παίκτης προπονήθηκε κανονικά και τη Δευτέρα 27/11 και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα εκτός πλάνων για το ματς κυπέλλου είναι ο τραυματίας Πλάτων Καρακατσάνης, ο τερματοφύλακας Πέτρος Κραβαρίτης και ο νεαρός Βασίλης Πρατσίλας.

Στην 22αδα συμπεριλήφθηκαν οι Παϊτέρης, Φιρινίδης, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Σάββας, Σκούπρας, Γ. Ανδρέου, Ιορδανίδης, Χατζής, Αγρόδημος, Διβανές, Καμπέρης, Λαμπρόπουλος, Τσιάτας, Σουλίδης, Βουτσιάς, Ιβανίδης, Μαυριάς, Σαχινίδης, Τσιλούλης και Λουκάς.

Από αυτούς θα βρίσκονται στην 18αδα δεδομένα οι Φάνης Τσιάτας και Θεόδωρος Λουκάς, αφού προβλέπεται βάσει προκήρυξης κυπέλλου (για τη σεζόν 2017-18) να υπάρχουν δηλωμένοι στο φύλλο αγώνος δύο παίκτες που γεννήθηκαν από 1.1.1998 και εντεύθεν.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλων Λάρισας και η Λαμία ισοβαθμούν με τρεις πόντους στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου (πρώτη με έξι η ΑΕΚ), οπότε η πρόκριση θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Βέβαια, για την ομάδα της Φιλιππούπολης προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, οπότε θεωρείται πιθανό να γίνει ροτέισον από τον κόουτς Νίκο Θεοδοσιάδη εν όψει Αιγινιακού.

Τέλος, πρίν το παιχνίδι οι παίκτες θα γευματίσουν στο "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη, ενώ εισιτήρια του αγώνα (για τις Θύρες 2, 3VIP και 4) θα εκδίδονται από το εκδοτήριο, δίπλα από την είσοδο των αποδυτηρίων και θα λειτουργήσει από τις 15.30.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep