«Κατάπιε πέναλτι, έβριζε παίκτες»

Έξαλλοι στον Απόλλωνα Λάρισας με τον διαιτητή Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο - τι του χρεώνουν.

[googlead][/googlead]

Για δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι ο Απόλλων Λάρισας διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελέσματος από τη διαιτησία. Αυτή τη φορά μάλιστα τα έντονα παράπονα των "κυανόλευκων" δεν εστιάζονται μόνο στις υποδείξεις του ρέφερι Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου (Πέλλας), αλλά και στην εν γένει συμπεριφορά του, καθώς -όπως υποστηρίζουν- «κατάπιε δύο πέναλτι και έβριζε τους παίκτες μας».

Το συμπέρασμα που βγάζουν τα στελέχη του Απόλλωνα Λάρισας μετά τις εκτός έδρας ήττες με 2-0 από Σπάρτη (με δύο πέναλτι) και Αναγέννηση Καρδίτσας είναι ότι «δεν μας σέβονται».

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «...γελούσαν τα τσιμέντα με τα πέναλτι που κέρδισε η Σπάρτη στο μεταξύ μας παιχνίδι και σε μας δεν δόθηκαν δύο καθαρά στο ματς με την Καρδίτσα σε ανατροπή του Σαχινίδη από τον Γκέκα στο 39' και στο 89' σε εξόφθαλμο χέρι του Κισκαμπάνη που σταμάτησε σουτ του Αγρόδημου. Πρόκειται για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Έχουμε σε κάμερα τις φάσεις, αλλά τι να το κάνεις τώρα; Και δεν φτάνει που κατάπιε δύο πέναλτι ο διαιτητής, έβριζε και τους παίκτες μας».

Καθαρή η ακτινογραφία του Μαυριά

Από κει και πέρα ο Δημήτρης Μαυριάς χρειάστηκε να βγάλει ακτινογραφία στο χέρι, ύστερα από πάτημα αντιπάλου κοντά στον καρπό στο ματς με την Αναγέννηση, αλλά τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά (δεν προέκυψε ζημιά).

Στην προπόνηση της Κυριακής (26/11) ο Πλάτων Καρακατσάνης περιορίστηκε σε θεραπεία, ενώ ο Κώστας Χατζής ακολούθησε το πρόγραμμα το οποίο δεν περιελάμβανε μπάλα. Η κατάστασή του, πάντως, θα αξιολογηθεί καλύτερα τη Δευτέρα (27/11). Η νέα εβδομάδα έχει, μάλιστα, δύο εντός έδρας αγώνες για τον Απόλλωνα Λαρισας. Την Τρίτη 28/11 (17:15) υποδέχεται τη Λαμία στο Αλκαζάρ, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ενώ την Κυριακή 3/12 (15:00) περιμένει τον Αιγινιακό για την 6η αγωνιστική της Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep