Το 2019 της ενίσχυσης

Η μελέτη για τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχυθεί ο Απόλλων Πόντου έχουν ήδη μελετηθεί από τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Η μελέτη για τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχυθεί ο Απόλλων Πόντου έχουν ήδη μελετηθεί από τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Απόλλων Πόντου πέρασε δύσκολα στο πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος της Football League και πλέον έρχεται το διάστημα της ενίσχυσης του ρόστερ. 

Η συμμετοχή του Απόλλωνα Πόντου στο φετινό πρωτάθλημα της Football League κρίθηκε την τελευταία στιγμή και η ομάδα έκλεισε μόνο ελεύθερους ποδοσφαιριστές από την αγορά του Σεπτεμβρίου. Ο τεχνικός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε τονίσει αρκετές φορές πως θα έβγαινε αυτή η δύσκολη περίοδος με την καλύτερη συγκομιδή και ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω. 

Οι 14 βαθμοί και η 6η θέση της βαθμολογία είναι άκρως σημαντικοί για τις συνθήκες που χτίστηκε αυτή η ομάδα τον Σεπτέμβριο. Πλέον είναι σημαντικό να αποκτηθούν έμπειροι, ώστε ο Απόλλων να πάρει λύσεις και βάθος στον πάγκο, αλλά και να μην αναγκάζεται σε αποστολές με λιγότερους από 18 παίκτες. Παράλληλα ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι είναι η προετοιμασία. Οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ δεν έχουν δουλέψει μαζί το καλοκαίρι και δεν έχουν τη φυσική τους κατάσταση στο καλύτερο σημείο που θα μπορούσαν.

Οι αναγνωριστικές κινήσεις για την ενίσχυση έχουν ήδη γίνει και τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί πόσοι θα προστεθούν στο ρόστερ και πόσο άμεσα θα γίνουν οι πρώτες μεταγραφές. Ο Καλαϊτζίδης έχει δείξει τις επιλογές του και τόνισε πολλές φορές ότι τα νέα πρόσωπα θα είναι έμπειροι.

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep