Χορός με 2.000 άτομα

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός στο του Ποντιακού Ελληνισμού που έγινε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός στο του Ποντιακού Ελληνισμού που έγινε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το Σάββατο (29/12) το βράδυ που έγινε σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Πόντου. 

Το βράδυ του Σάββάτου (29/12) αποδείχθηκε πως η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς παραμένει μεγάλη και ενωμένη, αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από δύο χιλιάδες άνθρωποι στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο κάλεσμα που έγινε με εμπνευστή τον Δημήτρη Μπαλτίδη και αρωγό της προσπάθειας τα Ερασιτεχνικά τμήματα του Απόλλωνα Πόντου. Πολλές οικογένειες Καλαμαριωτών έδωσαν το «παρών» στη γιορτινή εκδήλωση του Ποντιακού Ελληνισμού και γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες. 

Στην γιορτή παρέστησαν τόσο ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, όσο και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων του δήμου. Την εκδήλωση τίμησε ακόμη και η εκπρόσωπος του κ. Τζιτζικώστα, Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου αλλά και ο Καλαμαριώτης Ολυμπιονίκης και γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Ποζίδης.   

Στην ολιγόλεπτη ομιλία του Δημήτρη Μπαλτίδη από το βήμα του Βελλιδείου, ήταν η δέσμευσή του ώστε την επόμενη χρονιά κανένας γονιός να μη πληρώνει χρήματα για την συμμετοχή των παιδιών του στα τμήματα υποδομών του Ερασιτέχνη και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς να δώσουν πνοή στον μαζικό αθλητισμό αφού σκοπεύουν να ανοίξουν τις πόρτες του γηπέδου σε όλους όσους επιθυμούν να αθληθούν στις εγκαταστάσεις του.

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep