Με τις ίδιες απουσίες

Με δουλειά στην τακτική έκλεισε η χρονιά στον Απόλλωνα Πόντου. Με δουλειά στην τακτική έκλεισε η χρονιά στον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Απόλλων Πόντου έκλεισε τις προπονήσεις του για το 2018 με τις γνωστές απουσίες των Νίκου Πουρτουλίδη, Λούκας Σπόλιαριτς. 

Στον τομέα της τακτικής δούλεψαν στην τελευταία τους προπόνηση για το 2018 οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου. Το πρωί της Δευτέρας (31/12) βρέθηκαν στο γήπεδο και ακολούθησαν κανονικό ρυθμό ώστε να είναι σε ετοιμότητα για τις υποχρεώσεις τους με την αρχή του χρόνου. Η αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων στις 6 Ιανουαρίου αποτελεί ευκαιρία να ξεκινήσουν την χρονιά με νίκη, όπως την έκλεισαν το 2018 με τον Ηρακλή και να κερδίσουν ακόμη περισσότερο έδαφος στην βαθμολογία για τον τελικό τους στόχο που είναι η πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος.

Από την προπόνηση της Δευτέρας (31/12) απουσίαζαν οι γνωστοί, με τον Νίκο Πουρτουλίδη να συνεχίζει την θεραπεία του και τον Λούκας Σπόλιαριτς να είναι εκτός λόγω της άδειας που έχει εξασφαλαίσει και θα επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου. Για την Πρωτοχρονιά υπάρχει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές και θα βρεθούν στο γήπεδο πάλι την Τετάρτη (2/1).

Last modified onΔευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep