Η αγωνία των «Rossoneri»

Οι φίλοι του Απόλλωνα Πόντου είχαν συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζιδη που τρέχει το θέμα των συζητήσεων με τους επενδυτές που θα μπουν στην ομάδα της Καλαμαριάς. Οι φίλοι του Απόλλωνα Πόντου είχαν συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζιδη που τρέχει το θέμα των συζητήσεων με τους επενδυτές που θα μπουν στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Συνάνντηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχαν οι εκπρόσωποι του συνδέσμου οπαδών του Απόλλωνα Πόντου «Rossoneri». 

Η τελευταία ημέρα του φετινού καλοκαιριού είναι η αυριανή (31/8) και οι φίλοι του Απόλλωνα Πόντου έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, αφού δεν υπάρχει καμία αίσθηση για το ότι η ομάδα είναι ζωντανή για να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Η τελευηταία ανακοίνωση της ΠΑΕ έδωσε κάποια αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση, αλλά οι φίλοι των «Rossoneri» θέλησαν να ενημερωθούν για τα επίσημα και τα ανεπίσημα από τον τεχνικό της ομάδας της Καλαμαριάς, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Η απάντηση του προπονητή του Απόλλωνα δεν είχε ούτε αυτή κάτι το χειροπιαστό και τους διαβεβαίωσε πως υπάρχει λύση και είναι κοντά στην οριστική συμφωνία με επενδυτή ώστε να αρχίσει και η οργάνωση της ομάδας που έχει βέβαια δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και έχει πληρώσει το παράβολο των 5.000 ευρώ. Βέβαια στο μυαλό τους δεν μπορεί παρά να υπάρχουν όλα τα ενδεχόμενα όταν δεν βλέπουν κινητικότητα και να αναλογίζονται πως και πέρσι ο Ηρακλής είχε δηλώσει συμμετοχή, αλλά δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα. 

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep