Μόνο με ελεύθερους

Ο Απόλλων Πόντου θα πρέπει να βρει ποδοσφαιριστές πλέον μονο από την αγορά των ελεύθερων. Ο Απόλλων Πόντου θα πρέπει να βρει ποδοσφαιριστές πλέον μονο από την αγορά των ελεύθερων.

Ο Απόλλων Πόντου πλέον χάνει την προθεσμία των μεταγραφών και αν οριστικοποιηθεί η λύση θα μπορεί να κάνει ρόστερ με επιλογές μόνο από τους ελεύθερους.

Ο χρόνος που είχε ο Απόλλων Πόντου στην κλεψύδρα του αρχίζει να τελειώνει και η εύρεση λύσης για την οικονομική ενίσχυση καθυστέρησε τόσο που τελειώνει το καλοκαίρι και δεν υπάρχει στο τραπέζι η συμφωνία με τους επενδυτες. Αυτή η αργοπορία έκλεισε την πόρτα των μεταγραφών, αφού τελειώνει η προθεσμία της ΕΠΟ για τις επαγγελματικές ομάδες και αυτό φέρνει την ομάδα της Καλαμαριάς χωρίς ρόστερ.

Πλέον αν προχωρήσει και επιβεβαιωθεί η συμφωνία και βρεθούν χρήματα για να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα θα πρέπει η ΠΑΕ να πάει στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, με την προθεσμία αυτή να τελειώνει στις 14 Σεπτεμβρίου κάθε χρονιάς. Εκεί οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep