«Δεν υπάρχει γκαζόν...»

Πηγή φωτ: Fair Play Fm Πηγή φωτ: Fair Play Fm

Για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο Καλαμαριάς μίλησε ο συντηρητής του χλοοτάπητα, Κώστας Αδάμ.

Χωρίς... γκαζόν έχει απομείνει το γήπεδο της Καλαμαριάς και όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play Fm 96,1» ο συντηρητής του, Κώστας Αδάμ τέτοια κατάσταση δεν έχει ξαναδεί. Σημείωσε, μάλιστα, ότι κατά 80% ο αγωνιστικός χώρος αποτελείται πλέον από ξένο χόρτο. Αναλυτικά είπε:

«Η κατάσταση του γηπέδου είναι τραγική. Ευτυχώς που υπάρχει ο κ. Μπαλτίδης στον Ερασιτέχνη και τρέχουμε τη διαδικασία. Είχαμε κάνει μία συζήτηση με τον κ. Καλαϊτζίδη, αλλά δε συνεχίστηκε. Το ζήτημα είναι ότι πλέον δεν υπάρχει γκαζόν, είναι κατά 80% ξένο χόρτο. Αυτή τη στιγμή καθαρίζουμε το γήπεδο, ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η βάση. Χρειάζονται πολλές εργασίες, χωματουργικά, laser… Είμαι 35 χρόνια επαγγελματίας, τέτοια κατάσταση δεν έχω ξαναδεί. Οι εργασίες συνεχίζονται με εντολή της οικογένειας Μπαλτίδη.

Από τον Οκτώβριο και μετά, η ομάδα έκανε συνέχεια προπονήσεις πάνω σε αυτό το γήπεδο. Απαγορεύεται… ένα γήπεδο να είναι και αγωνιστικό και προπονητήριο. Προσπαθούμε και με τη βοήθεια του Δημάρχου να γίνουν κάποια έργα και στα εξωτερικά γήπεδα, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση. Πάντως, τα πράγματα είναι τραγικά. Ελπίζουμε, όμως, ότι σε ένα μήνα θα είμαστε πανέτοιμοι».

Last modified onΤετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 15:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep