«Είπε τα πράγματα με το όνομά τους»

Ο Βασίλης Ανατολίτης συνεχάρη τον Χαραλαμπίδη και προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου.

Την προσεχή εβδομάδα θα δώσει τελικά συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα 1926, Βασίλης Ανατολίτης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος σε δήλωσή του. Παράλληλα, συνεχάρη τον προκάτοχό του, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη για την τοποθέτησή του την Τετάρτη (15/04).

Αναλυτικά η δήλωση Ανατολίτη:

«Όπως προαναγγέλθηκε με δελτίο Τύπου της Π.Α.Ε., θα μιλήσω εφ' όλης της ύλης στα επόμενα 24ωρα για όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, αλλά και για τις μελλοντικές σκέψεις μου σχετικά με τον Απόλλωνα. Αυτό θα συμβεί αφού πρώτα συναντηθώ με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, το βράδυ της επόμενης Δευτέρας.

Με την ευκαιρία θεωρώ υποχρέωση μου να συγχαρώ δημόσια τον πρώην μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Απόλλων, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη για τις σημερινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Χαραλαμπίδης, ένας από τους λιγοστούς ειλικρινείς υποστηρικτές του Απόλλωνα, είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Οι διαχρονικές αλήθειες του πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψιν και να αποτελέσουν οδηγό για την συνέχεια».

Last modified onΤετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep