«Θα ήταν πισωγύρισμα»

Ο Κώστας Γαλτσίδης εξήγησε γιατί δεν επιστρέφει στον Απόλλωνα 1926.

Να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα αίτια του υποβιβασμού του Απόλλωνα 1926 ζήτησε η διοίκηση από τον Γώστα Γαλτσίδη, προκειμένου οι δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο, ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας Νέων τόνισε ότι αυτό θα ήταν πισωγύρισμα. Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis»:

«Ο λόγος ήταν κάποιες δηλώσεις που έκανα σχετικά με τα λάθη που οδήγησαν στον υποβιβασμό. Είπα πως αυτοί που θα αναλάβουν τον Απόλλωνα δεν πρέπει να επαναλάβουν τα ίδια λάθη προκειμένου να βρει ο Απόλλων τον δρόμο του. Είμαι γέννημα θρέμμα του Απόλλωνα, έπαιξα ποδόσφαιρο στην ομάδα, αλλά και σαν προπονητής έχω την τεχνογνωσία για να εκφέρω γνώμη».

Για το πώς του κοινοποιήθηκε η απόλυση:

«Αρχικά είχα μια συνομιλία με τον κ. Ανατολίτη, την απόλυση, όμως, μου την ανακοίνωσε ο κ. Ζαπρόπουλος στην σχολή που φοιτούμε μαζί για το δίπλωμα UEFA A».

Για το αν θεωρεί λογοκρισία αυτό που έγινε:

«Αυτό αποδεικνύει και για μένα και για το λόγο αυτό έκανα και μια δήλωση με την οποία λέω πως δεν αναιρώ όσα είπα. Μου ζήτησαν να επανέλθω αναιρώντας όσα είπα. Η ανάκληση θα ήταν ένα πισωγύρισμα για μένα και κάτι αρνητικό για την προσωπικότητά μου. Δεν εξέθεσα κανένα, απλά ακτινογράφησα όσα έγιναν».

Last modified onΠέμπτη, 16 Απρίλιος 2015 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep