«Αρνήθηκε να γυρίσει ο Γαλτσίδης»

Ο Απόλλων 1926 ανακοίνωσε ότι απέτυχαν οι προσπάθειες επιστροφής του Κώστα Γαλτσίδη.

Πρόταση στον Κώστα Γαλτσίδη να επιστρέψει στο πόστο του προπονητή Νέων κατέθεσε ο Απόλλων 1926, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο ίδιος είχε απολυθεί την Τρίτη (14/04) λόγω δηλώσεων που έκανε στον Τύπο για τον υποβιβασμό των «κοκκινόμαυρων», αλλά μία ημέρα μετά με πρωτοβουλία μελών της διοίκησης έγινε προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή. Ωστόσο, όπως υποστήριξε η διοίκηση, εκείνος αρνήθηκε και είπε ότι θα το κάνει μόνο αν του καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με πρωτοβουλία των μελών της διοίκησης της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Κώστα Ζώη και Μιχάλη Φωτιάδη, καθώς και του εξωδιοικητικού παράγοντα, Γιώργου Πιαστόπουλου συζητήθηκε σήμερα το θέμα, που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Νέων, Κώστα Γαλτσίδη σε αθλητική εφημερίδα και την απόλυσή του.

Παρών στα γραφεία της Π.Α.Ε. ήταν σήμερα και ο κ. Γαλτσίδης, από τον οποίο ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί προέβη στις συγκεκριμένες δηλώσεις. Μετά την αποχώρηση του κ. Γαλτσίδη, κατατέθηκε εκ μέρους των κ.κ. Ζώη, Φωτιάδη, Πιαστόπουλου συγκεκριμένη πρόταση, προκειμένου να βρεθεί η ¨χρυσή τομή" και η ομάδα Νέων του Απόλλωνα να παραταχθεί με όλες της τις δυνάμεις στον σαββατιάτικο αγώνα μπαράζ με την ομάδα των Σερρών και να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, με στόχο την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., Βασίλης Ανατολίτης συναίνεσε και δέχθηκε την πρόταση των μελών της διοίκησης, ώστε να μην διαταραχθεί περαιτέρω το κλίμα, μετά τις δηλώσεις του προπονητή στον Τύπο.

Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την διάρκεια της οποίας ο κ. Γαλτσίδης αρνήθηκε να επιστρέψει στην ομάδα Νέων και να καθίσει στον πάγκο της για τον αγώνα του Σαββάτου, λέγοντας ότι θα το κάνει αυτό μόνο αν του καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα».

Last modified onΤετάρτη, 15 Απρίλιος 2015 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep