Ελεύθερα με ΑΕΛ

Ενισχυμένος με τον Μάκο ο Ηρόδοτος κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στον Βόλο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ την Τρίτη (30/10, 17:15) ο Ηρόδοτος. Οι Κρητικοί έπειτα από την εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα Πόντου δεν έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης, οπότε θα παίξουν ελεύθερα κόντρα στους Θεσσαλούς.

Ο τεχνικός, Γιώργος Λυρώνης θα αναλάβει να καθοδηγήσει τον Ηρόδοτο λόγω της απουσίας του Αρμάντο Φουτσίνι για τον επόμενο ένα μήνα και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα καταγράψει παρουσία στον θεσμό. Τη σεζόν 2015-16 είχε κοουτσάρει τον ΑΟ Χανιά στον 3ο όμιλο. Τότε, ο ΑΟΧ είχε τερματίσει 2ος πίσω από τον ΠΑΟΚ και στους «16» γνώρισε δύο ήττες από τον Ολυμπιακό (1-4 και 6-0).

Στη διάθεση του Λυρώνη θα βρίσκεται ο Μάκο που εξέτισε την ποινή του. Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή αποτελείται από τους: Κουράκη, Προβυδάκη, Μπάμπη, Γιαλούση, Κανδηλάκη, Νικηφόρο, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκη, Αυγενικού, Φουκαράκη, Μασάδο, Κασαπάκη, Κοντογιάννη, Μωραΐτη, Τσιλιγγίρη, Σμυρλή, Αμαραντίδη, Δαμιανάκη, Κωνσταντινίδη, Μπαλάφα, Καργιωτάκη, Μάκο.

Last modified onΔευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 21:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep