Στο Καμερούν ο Φουτσίνι

Στον Βόλο συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ομάδας του Ηροδότου. Στον Βόλο συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ομάδας του Ηροδότου.

Αναχώρησε για την πατρίδα του ο Αρμάντο Φουτσίνι, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις με την U23 της εθνικής Καμερούν, την τεχνική ηγεσία της οποίας έχει αναλάβει.

Στο Καμερούν θα βρίσκεται μέχρι τις 21 Νοεμβρίου ο τεχνικός του Ηροδότου, Αρμάντο Φουτσίνι, ο οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού έχει παράλληλη απασχόληση και στην U23 του Καμερούν, το οποίο έχει υποχρεώσεις αυτό το μήνα και έτσι θα επιστρέψει στην πατρίδα μας στις 21 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, χρέη προπονητή θα κάνει ο Γιώργος Λυρώνης που είναι βοηθός του.

Παράλληλα, η ομάδα της Κρήτης δεν επέστρεψε στην βάση της, αφού την Τρίτη (30/10 - 17:15) έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδος στην Λάρισα με την ΑΕΛ. Αυτό οδήγησε την αποστολή του Ηροδότου να ταξιδέψει για τον Βόλο, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι και την Τρίτη (30/10) και έκανε ήδη προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου. 

Μάλιστα η ομάδα του Ηροδότου εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει την διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας: «Η ΠΑΕ Ηρόδοτος θα ήθελε να ευχαριστήσει για την φιλοξενία τον πρόεδρο του ερασιτέχνη του Ολυμπιακού Βόλου, κ.Τσεκούρα Νίκο. Πολύτιμη η βοήθεια του για την πραγματοποίηση των προπονήσεων της αποστολής μας.»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep