Κατέρρευσε στο δεύτερο

Ο Ηρόδοτος παραδώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο στην ΑΕΛ και έφυγε από την Λάρισα με ήττα 4-1. Ο Ηρόδοτος παραδώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο στην ΑΕΛ και έφυγε από την Λάρισα με ήττα 4-1.

Ο Ηρόδοτος πάλεψε όσο μπορούσε με την ΑΕΛ, έμεινε ζωντανός στο παιχνίδι μέχρι τις αρχές του δευτέρου μέρους, αλλά μετά υποχρεώθηκε σε ήττα με 4-1 στο AEL FC Arena.

Εύκολη ήττα για τον Ηρόδοτο στη Λάρισα από την ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος με 4-1. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έμεινε στο παιχνίδι μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, αφού τόσο κράτησε το 1-0 και η όποια προσπάθειά της να ισοφαρίσει το γκολ που είχε δεχθεί από τον Νούνιτς (22’) στις λιγοστές επισκέψεις της στα καρέ του Παϊτέρη. 

Σε εκείνο το σημείο (56’) ο Ηρόδοτος δέχθηκε το δεύτερο τέρμα από τον Μπαργκάν και λίγα λεπτά αργότερα (63’) ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 3-0 και έσβησε τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο Νούνιτς στο 68ο λεπτό ολοκλήρωσε το καταστροφικό διάστημα των Κρητικών, οι οποίοι βρέθηκαν από το 1-0 στο 4-0. Το γκολ της τιμής για την ομάδα του Ηρακλείου ήρθε στο 79ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Μασάδο, ο οποίος το είχε κερδίσει σε ανατροπή του στην περιοχή από τον Γκόικοβιτς. 

Πλέον, η ΑΕΛ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της, ενώ ο Ηρόδοτος αναμένεται να απολαύσει το παιχνίδι που έχει εντός έδρας με τον Πανιώνιο για την τελευταία αγωνιστική.     

 Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ   

  • ΑΕΛ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 4-1
  • ΓΚΟΛ: 22' Νούνιτς, 56' Μπαργκάν, 63' Μπαργάν, 68' Νούνιτς  - 79' πεν. Μασάδο
  • ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Γκόλιας, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλας (75' Πινακάς), Φατιόν, Κοέφ (60' Κοέφ), Νούνιτς, Νούσιος, Μπαργκάν (67' Φρίου). 
  • ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73' Δαμιανάκης), Κασαπάκης, Κοντογιάννης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης (71' Αργκιλέσι), Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μασάδο, Κωνσταντινίδης (66' Αμαραντίδης), Μάκο. 
  • ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
  • ΒΟΗΘΟΙ: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Παλαμίδας (Λακωνίας)
Last modified onΤρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep