«Προετοιμασία» εξ αποστάσεως

Με την ημερομηνία έναρξης της Football League να παραμένει άγνωστη, στη Βέροια εξακολουθούν να... προετοιμάζονται εξ αποστάσεως. Σωματικά και ψυχολογικά.

Μόλις 10 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας βρίσκονται στην πόλη της Ημαθίας και οι υπόλοιποι συνεχίζουν από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους το πρόγραμμα εκγύμνασης, που τους έχει δώσει η τεχνική ηγεσία.

Προτεραιότητα όλων και φυσικά και του Παύλου Δερμιτζάκη είναι η υγεία όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, των συνανθρώπων τους, αλλά και η προστασία της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, δημιούργησαν ένα πρωτόκολλο προπόνησης, ενόψει της επανέναρξης των ομαδικών προπονήσεων και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, όποτε αυτά και αν οριστούν!

Οι παίκτες ακολουθούν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα έξι προπονήσεων, από τις οποίες οι τέσσερις είναι αερόβιας μορφής και με την δυνατότητα της τεχνολογίας, οι υπεύθυνοι προσπαθούν να προστατεύουν τους παίκτες. Οι υπόλοιπες δύο προπονητικές μονάδες γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου όλοι μπαίνουν σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα και εκτελούν από το σπίτι τους, με στόχο την δύναμη, ενώ παράλληλα είναι σε επαφή και συζητούν μεταξύ τους προβλήματα και ανησυχίες που υπάρχουν.

Last modified onΔευτέρα, 30 Νοέμβριος 2020 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep