«Θα μας επηρεάσει αρνητικά και μη αναστρέψιμα»

Την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο σχολίασε ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης.

Για το πόσο επηρεάζει όλες τις ομάδες της κατηγορίας η μη έναρξη της Football League, αλλά και το πως βιώνει η Βέροια αυτή την κατάσταση, μίλησε ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» στο ραδιωφονικό σταθμό «Metropolis 95,5». Aναλυτικά όσα δήλωσε ο 51χρονος προπονητής:

«Είμαστε σε αναστολή λειτουργίας. Όλοι μας κατανοούμε την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις ιδιαιτερότητες που έχει αυτό το επάγγελμα. Είμαστε το μοναδικό πρωτάθλημα που δεν αγωνίζεται. Η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επηρεάσει αρνητικά και μη αναστρέψιμα τις οικογένειες που τρέφονται από αυτές τις ομάδες. Έιμαστε στον 8ο μήνα και πολλές οικογένειες δεν έχουν ακόμα μισθό στο σπίτι τους.

Συμφωνώ απόλυτα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί, και φαντάζομαι τα κάνουν για το δικό μας καλό. Εγώ προσωπικά, επειδή είμαι πολά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν ξεχνάω και τα δικά μας λάθη που κάναμε. Η λειτουργία των αρμόδιων οργάνων, το κράτος με την ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση αλλά και του συνεταιρισμού που έδωσε την άδεια σε ομάδες να κάνουν ενστάσεις, με σκοπό να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα 8 Νοεμβρίου».

Last modified onΤρίτη, 24 Νοέμβριος 2020 11:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep