Καλαμαριά ή επαναπατρισμός

Ο πρώην τερματοφύλακας της Βέροιας βρίσκεται στο κάδρο του Απόλλωνα Πόντου και του Εργοτέλη, ενώ υπάρχουν και οι δεσμοί με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Δύο ομάδες της Football League φέρονται να έχουν κυκλώσει το όνομα του Γιώργου Γκιαγκιόζη που έμεινε αυτοδικαίως ελεύθερος από την ΠΑΕ Βέροια, μετά την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι βλέπουν «ζεστά» την περίπτωση τού 23χρονου τερματοφύλακα ο Απόλλων Πόντου και ο Εργοτέλης.

Η ομάδα της Καλαμαριάς έχει μείνει με δύο τερματοφύλακες, τον 37χρονο Τζόναθαν Λόπεθ και τον 26χρονο Μανώλη Καλογεράκη, μετά την αποχώρηση του Στάθη Βασιλειάδη, οπότε είναι εύλογο να ψάχνεται στη θέση του «άσου».

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για να επαναπατρίσει τον Ηρακλειώτη Γιώργο Γιαγκιόζη και ο Εργοτέλης.

Ο ποδοσφαιριστής βέβαια έχει δεσμούς με τον ΟΦΗ, καθώς ξεπήδησε από τις ακαδημίες του, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείεται μία επαναπροσέγγιση.

Αν και ο παίκτης αποχώρησε το 2015 από την ομάδα, επειδή έβλεπε ότι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής, επιλέγοντας αρχικά τον Κισσαμικό (4 συμμετοχές), μετά τον Ατσαλένιο (24) και εν συνεχεία τη Βέροια (14).

Οπότε η παρουσία του ακλόνητου μέχρι τώρα Γιώργου Στρέζου στον ΟΦΗ περιορίζει τις πιθανότητες για το come back.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep