Λεηλασία και εγκατάλειψη (pics)

Πηγή φωτ.: 24oresimathia.gr Πηγή φωτ.: 24oresimathia.gr

Σε πλήρη εγκατάλειψη οι εγκαταστάσεις της Βέροιας στο Ταγαροχώρι.

[googlead][/googlead]

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποβολή της Βέροιας από το πρωτάθλημα της Football League και η εικόνα των προπονητικών εγκαταστάσεων στο Ταχαροχώρι σκορπίζει θλίψη... Οι ιστοσελίδες «kerkidasport.gr» και «24oresimathia.gr» μαζί με τον προπονητή, Γιώργο Χατζάρα έκαναν αυτοψία στις κτηριακές εγκαταστάσεις και διαπίστωσαν τη... λεηλασία στα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ: «Οι εγκαταστάσεις στο Ταγαροχώρι το οποίο είναι …ξέφραγο αμπέλι. Μπορεί να πάει οποιοσδήποτε και να μπει στους περισσότερους χώρους οι οποίοι παρουσιάζουν εικόνα τρώγλης».

Σημειώνεται ακολούθως ότι «τις προηγούμενες ημέρες «άγνωστοι» φόρτωσαν όλα τα όργανα γυμναστικής και ό,τι άλλο τους φάνηκε χρήσιμο, με «άγνωστο» προορισμό. Κι αν είναι άγνωστοι (χωρίς εισαγωγικά), τότε δεν έγινε καμιά καταγγελία για κλοπή περιουσίας από την ΠΑΕ Βέροια».

Παράλληλα, οι προβολείς του κεντρικού γηπέδου ήταν αναμμένοι το πρωί, όπως και ο φωτισμός σε όλους τους χώρους, ενώ ένα ηλεκτρικό σώμα θέρμανσης ήταν και αυτό αναμμένο δίπλα σε κρεββάτι με ρουχισμό. Και τονίζεται: «Όπως αντιλαμβάνεστε η απερχόμενη ιδιοκτησία της ΠΑΕ Βέροια εκτός από την διάλυση των ποδοσφαιρικών τμημάτων, διαλύουν κυριολεκτικά και την υποδομή που ξεκίνησε να δημιουργείται εδώ και δεκαετίες».

Δείτε τις φωτό που παρουσίασαν οι δύο ιστοσελίδες...

Last modified onΤρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 20:31

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep