«Ρέφερι για ανώτερη κατηγορία»

Παρά την ήττα στις Σέρρες η Βέροια συνεχάρη τον διαιτητή Αγγελο Αγγελάκη, στέλνοντας και ευχαριστήρια επιστολή στην ΚΕΔ - τι δήλωσε στο FL News ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κυκερίδης.

[googlead][/googlead]

Την ώρα που οι περισσότερες ηττημένες ομάδες ρίχνουν την... πέτρα του αναθέματος στη διαιτησία, η Βέροια πήγε κόντρα στο ρεύμα και έφτασε σε σημείο να στείλει ευχαριστήρια επιστολή στην ΚΕΔ απονέμοντας τα εύσημα στον ρέφερι Άγγελο Αγγελάκη.

Η «βασίλισσα» έχασε εκτός έδρας από τον Πανσερραϊκό την Κυριακή 10/12 (1-0), αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να συγχαρεί τον διαιτητή του Συνδέσμου Μακεδονίας. Διαβίβασε, μάλιστα, τα εγκώμιΆ της για τον Αγγελάκη και στην ΚΕΔ. Αυτή την ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία της ευχαριστήριας επιστολής ύστερα από ήττα, κλήθηκε να σχολιάσει στο FL News ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας Γιώργος Κυκερίδης.

«Εμείς δεν κρίνουμε τη διαιτησία από το αν εξασφαλίσαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν εξαρτάται η κρίση μας από το αν κερδίσαμε ή χάσαμε. Όπως θα διαμαρτυρηθούμε αν αισθανθούμε αδικημένοι, έτσι αναγνωρίζουμε και τις καλές σφυρίχτρες. Τέτοιοι διαiτητές -όπως ο Αγγελάκης- ανήκουν σε ανώτερες κατηγορίες. Έδειξε τι σημαίνει αμερόληπτη διαιτησία. Και το επισημαίνουμε αυτό ύστερα από ήττα» τόνισε ο Κυκερίδης.

Θυμίζουμε ότι η Βέροια είχε στείλει και επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ στις 30/10, προκειμένου να παραπονεθεί για τη διαιτησία του Κώστα Τσέτσιλα και των βοηθών του στην ήττα 0-1 από τον Απόλλωνα Πόντου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα δημόσια συγχαρητήρια σε διαιτητή, ύστερα από ήττα, έχει δώσει η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί μετά το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1) έβγαλαν το καπέλο στον Γιώργο Φουκάκη. Επίσης, ευμενή σχόλια για τη διαιτησία έχει επιφυλάξει και η Σπάρτη, αλλά σε θετικά αποτελέσματα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017 01:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep